Ellen Pieters laat Zangeres Zonder Naam herleven

Vandaag vond in Leiden, de geboortestad van Mary Servaes, alias De Zangeres Zonder Naam, de perspresentatie plaats voor de musical De Zangeres Zonder Naam. Ellen Pieters kruipt voor deze voorstelling in de huid van de zangeres. Tijdens de presentatie valt zij geen moment uit haar rol. Ze IS de zangeres.

De Zangeres Zonder Naam is een muzikale biografie over Mary Serveas met een beetje fictie. Het is een verhaal met een lach en een traan, waarin ook de mensen uit haar leven, zoals haar man Sjo, Johnny Hoes, haar fans en profiteurs voorbij zullen komen. Jasper Kerkhof neemt zowel de rol van Sjo als die van ontdekker Johnny Hoes op zich. Sabine Beens speelt Vivian, een meisje dat als ‘De Zangeres’ meedoet aan een talentenjacht. Overige rollen zijn voor Eric Beekes, Job Bovelander, Stefan de Kogel, Ylva Wichers Schreur en Nikki van Ostaijen.

De voorstelling is vanaf november t/m april 2012 te zien in diverse theaters in Nederland, kijk voor de speellijst op www.dezangereszondernaam.nl. Zie hieronder een foto-impressie van de perspresentatie.

Foto’s: Angel Mulder

Op de foto’s berust copyright, deze mogen niet door andere media, fansites etc.
worden overgenomen!
Voor meer foto’s of aanvragen foto’s, kijk op deze website

Lees ook:Ellen Pieters als Zangeres Zonder Naam
Lees ook:Ellen Pieters wordt Zangeres Zonder Naam
Lees ook:Video: Zangeres Zonder Naam komt tot leven in musical
Lees ook:De Zangeres Zonder Naam: intiem, meeslepend, maar bovenal grappig
Lees ook:Volledige cast ‘Heerlijk duurt ‘t langst’ bekend gemaakt

Geen reacties // Reageer