Ellen Pieters als Zangeres Zonder Naam

De eerste foto’s van Ellen Pieters als de Zangeres Zonder Naam zijn vandaag vrijgegeven. Ellen speelt deze rol in DE ZANGERES de musical, een nieuwe musical over het veelbewogen leven van de Zangeres zonder Naam, welke dit najaar in de theaters te zien zal zijn.

Producenten Hans Cornelissen en Ruud de Graaf hebben hiervoor hoofdrolspeelster Ellen Pieters voor de eerste keer laten transformeren naar Mary Servaes. Het resultaat is verbluffend. ‘Ik dacht eerst dat het een hoes was van een album van de Zangeres’, liet Adri-Jan Hoes, de zoon van de legendarische Johnny Hoes, weten.

Naast Ellen Pieters als Mary Servaes zijn ook de overige hoofdrolspelers in De Zangeres de musical bekend gemaakt. De belangrijkste personages rondom de Zangeres worden gespeeld door Jasper Kerkhof als Mary’s echtgenoot Sjo en haar ontdekker en manager Johnny Hoes, Eric Beekes als haar grootste fan, die na haar overlijden zelf ging optreden als Zangeres zonder Naam. Daarnaast speelt Sabine Beens een meisje dat met een lied van Mary Servaes deelneemt aan een TV Talentshow en zal Job Bovelander te zien zijn in diverse rollen, waaronder Mary´s jeugdliefde en jurylid van de talentshow.

DE ZANGERES de musical gaat op 21 november 2011 in première in DeLaMar Theater te Amsterdam. Op 3 december za er ook een speciale Limburgse première plaatsvinden in Munttheater te Weert

Lees ook:Ellen Pieters laat Zangeres Zonder Naam herleven
Lees ook:Ellen Pieters wordt Zangeres Zonder Naam
Lees ook:Video: Zangeres Zonder Naam komt tot leven in musical
Lees ook:De Zangeres Zonder Naam: intiem, meeslepend, maar bovenal grappig
Lees ook:Ellen Pieters in Hij Gelooft in Mij

1 Reacties // Reageer

One thought on “Ellen Pieters als Zangeres Zonder Naam

  1. Harold en Anneliese Stoop

    Hallo, net bij Carlo en Irene,live bij de John Kraaykamp Musical Awards, optreden gezien van Ellen Pieters als de Zangeres Zonder Naam met het nummer “Mijn Leven”. Met alle respect , maar dit was toch echt geen gelijkende vertolking.Sorry, maar dit is onze mening,2 Zangeres Zonder Naam fans.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>