Jij en Jouw Musicalster: Dorthe en Willemijn Verkaik

Onlangs deden we weer een oproep om je leukste foto’s op te sturen van jou en een musicalster. Dorthe was één van de eerste die hierop reageerde en stuurde deze leuke foto van haar en Willemijn Verkaik. Ze laat ons weten:

“Ik ben Dorthe Ros en ik ben 15 jaar. Ik ben 30 juli naar Mamma Mia in Duitsland geweest om mijn grote voorbeeld Willemijn Verkaik te ontmoeten. Ik ben hierheen geweest met m’n vader, maar hij houdt helemaal niet van musicals haha! We hebben een geweldige avond gehad en ik vond het zo leuk dat ik de dag erna nog een keer ben gegaan haha! Ik heb Willemijn een koalabeer gegeven en Tikkels omdat ze nou eenmaal zo van Tikkels houdt.”

Wil jij ook een foto van jou samen met jouw musicalster op Musicalblog.nl plaatsen? Kijk hier voor meer info.

Lees ook:Jij en Jouw Musicalster: Jessica en Jim Bakkum
Lees ook:Jij en Jouw Musicalster: Simone en William Spaaij
Lees ook:Jij en Jouw Musicalster: Inge met Brigitte Heitzer
Lees ook:Jij en Jouw Musicalster: Angela met Willemijn de Vries
Lees ook:Willemijn Verkaik in Duitse MAMMA MIA!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>