Win een stukje Dode Loper

Forbidden MusicalsJa, je leest het goed. Geen Rode Loper, maar Dode Loper. In de parodievoorstelling Forbidden Musicals on Tour 2008 neemt De Dode Loper een centrale plaats in en iedereen die op 6 of 7 juni de voorstelling bezoekt in het oude Luxor Theater in Rotterdam maakt kans op één van de slechts vijfentwintig unieke stukjes Dode Loper. Deze zullen worden verloot nadat op 16 juni 2008 in het Werkteater te Amsterdam de laatste voorstelling van de tour heeft plaatsgevonden. Ieder ongeshampooreld(!) stukje tapijt zal worden voorzien van een uniek serienummer en vergezeld gaan van een Certificaat van Echtheid, gesigneerd door de castleden.

 

In de parodievoorstelling Forbidden Musicals on Tour 2008 neemt De Dode Loper een centrale plaats in. Veel karakters uit bekende musicals beleven namelijk hun exit via dit bloedrode kwaliteitstapijt. De Dode Loper wordt dan ook veelvuldig bewandeld door de cast van Forbidden Musicals: Doris Baaten, Joke de Kruijf, Alberto Ter Doest, Michael Diederich, alternates Marjolein Keuning en Tanja de Nijs en de aanvullend-ensembleleden Rosalie de  Jong en Gijs Geers. Enkel presentator Gijs Staverman weet, als enige niet-musical personage, elke voorstelling weer aan de nimmer falende aantrekkingskracht van het dramaturgische wondertapijt te ontsnappen.

Nu dus deze ludieke actie om een stukje Dode Loper te winnen. Deelname aan deze actie is simpel: Elke toegangskaart voor de voorstellingen in het oude Luxor Theater is door de combinatie van stoelnummer en datum een uniek lot. Om kans te maken op één van de vijfentwintig kostbare stukjes Dode Loper, scan je je toegangskaart (max. 100 dpi, opslaan als jpg) en stuur deze naar [email protected]. Vermeld hierbij je naam en postadres. Na 16 juni zullen de winnaars worden bepaald door middel van loting en worden gepubliceerd op www.forbiddenmusicals.nl. De winnaars krijgen hun unieke stukje Dode Loper per post toegestuurd.

Ik zeg, allemaal in de rij voor kaartjes… al is het maar om kans te maken voor een stukje Dode Loper ;)  

Zie ook Verboden Musicals 

Lees ook:Verboden Musicals
Lees ook:Cystine Carreon toch niet in Forbidden Musicals
Lees ook:Familiemusical De Tovelaar in 2009
Lees ook:Weer ‘Musical 10-daagse’ bij Theater Carré
Lees ook:Op zoek naar Mary Poppins: Rosalie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>