Cast Chicago bekend


Alle hoofdrolspelers die vanaf november 2009 in de wereldberoemde hitmusical CHICAGO te zien zijn, zijn inmiddels bekendgemaakt en wat een geweldige cast is dat! Mariska van Kolck als Roxie Hart, Joke de Kruijf als Velma Kelly, Doris Baaten als Mama Morton, Thom Hoffman als Billy Flynn en Peter Lusse als Amos Hart. De productie staat niet in één vast theater maar is in verschillende grotere theaters van Nederland te zien.

De productie, die wereldwijd al vele prijzen heeft gewonnen, zit vol met spectaculaire dans en prachtige muziek waaronder ‘All That Jazz’, ‘Cell Block Tango’ en ‘Razzle Dazzle’. CHICAGO wordt in Nederland geproduceerd door Mark Vijn Theaterproducties die eerder verantwoordelijk was voor de succesvolle producties Bubbling Brown Sugar, Chess, Sweet Charity, CopaCabana, A Chorus Line en vele anderen. Dit seizoen produceert Mark Vijn Theaterproducties de nieuwe succesvolle productie van Anatevka met Henk Poort in de hoofdrol. CHICAGO is van november 2009 tot en met mei 2010 in de Nederlandse en Belgische theaters te zien.

Lees ook:Thom Hoffman in Chicago
Lees ook:Tweede auditieronde voor Chicago
Lees ook:Mariska wordt Roxy Hart
Lees ook:Musical Chicago in première
Lees ook:Geen doorstart ‘De Producers’, MVTP failliet

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>