Dolfje Weerwolfje weer als musical op de planken

Olbe Produkties brengt in samenwerking met Theater Terra de familiemusical Nieuwe Avonturen met Dolfje Weerwolfje op de planken. De voorstelling is gebaseerd op het vijfde deel uit de boekenreeks van Dolfje Weerwolfje, de Boze Drieling, van Paul van Loon. Dick Feld is verantwoordelijk voor het script en Jos Groenier voor de regie. Zaterdag 18 december is de première van Nieuwe Avonturen met Dolfje Weerwolfje in de Meervaart te Amsterdam.

Nieuwe Avonturen met Dolfje Weerwolfje gaat over Dolfje en het leukste meisje van de wereld waar hij mee bevriend is, Noura. Noura en Dolfje zijn allebei weerwolfjes en vinden niets leukers dan samen rond te sluipen, ’s nachts bij volle maan. En dan dwalen er ook nog allerlei duistere figuren rond die vanuit de schaduwen in de nacht naar Dolfje loeren… En
Noura? Waar is Noura gebleven?…

Producente Femme Hammer: “Eerder, in 2003, produceerden wij de musical Dolfje Weerwolfje en dat was een groot succes. De voorstelling werd terecht genomineerd voor een John Kraaijkamp Musical Award. Wij zijn dan ook erg enthousiast dat we na Dolfje Weerwolfje en De Griezelbus van Paul van Loon nu ook Nieuwe Avonturen met Dolfje Weerwolfje naar het theater mogen brengen”.

Paul van Loon schreef het eerste boek van Dolfje Weerwolfje in 1996 en heeft inmiddels acht volgdelen. Paul van Loon won met Dolfje Weerwolfje zeven maal de prijs van de Nederlandse Kinderjury. In de afgelopen jaren is er veel georganiseerd rondom Dolfje Weerwolfje, zoals een tweejaarlijkse dag, een club en een eigen tijdschrift. Zondag 18 april vindt in Burgers’ Zoo te Arnhem de derde editie van Dolfje Weerwolfje Dag plaats.

Lees ook:Dolfje Weerwolfje: griezelig leuk!
Lees ook:Ara Halici in Dolfje Weerwolfje
Lees ook:Première Dolfje Weerwolfje: Griezelig leuk
Lees ook:Nieuwe cast Dolfje Weerwolfje bekend
Lees ook:Paul van Loon onthult wolvenbeeld in GaiaZOO

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>