DeLaMar Theater Amsterdam komt met iPhone app

Sinds vandaag heeft het DeLaMar Theater in Amsterdam er een nieuwe manier bij om in contact te blijven met het publiek, namelijk een eigen iPhone app! Hiermee blijf je op de hoogte van het allerlaatste nieuws, kunnen reserveringen gemaakt worden en kun je door middel van een fototour het gehele theater van binnen bekijken. Het DeLaMar theater is het nieuwste theater in Amsterdam. Dit theater biedt een breed publiek een gevarieerd programma met naast musical ook toneel, cabaret, familietheater en diverse internationale voorstellingen. DeLaMar is een eigentijds theater met twee zalen (ruim 1500 stoelen), een Grand Café en diverse foyers die ook geschikt zijn voor events.

Naast een bezoek aan de voorstelling kan het publiek ook genieten van een zeer bijzondere fotocollectie in de foyers van het theater. Janine van den Ende kocht werken aan, maar gaf bovenal vijf vooraanstaande Nederlandse kunstfotografen opdrachten rond het thema ‘theater’. Erwin Olaf, Viviane Sassen, Hans Eijkelboom, Cuny Janssen en Koos Breukel gaven ieder op hun eigen manier invulling aan dit thema. Het DeLaMar Theater is een initiatief van de VandenEndeFoundation. De iPhone app van het DeLaMar Theater is te downloaden via de appstore van Apple.

Lees ook:Dreamgirls geeft optreden op Amsterdam CS
Lees ook:Koningin opent DeLaMar Theater
Lees ook:Directeur Edwin van Balken kondigt vertrek aan bij DeLaMar Theater
Lees ook:Guido Spek brengt persoonlijk concert in DeLaMar Theater
Lees ook:Musicaltijden zondag aangepast aan WK

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>