The Witches of Eastwick met Joke de Kruijf en Jasper Taconis

Ter ere van de vierde editie van het Thrillerfestival produceren Harlekijn en Dutch Academy of Performing Arts de internationale thrillermusical-hit The Witches of Eastwick.Jasper Taconis gaat de mannelijke hoofdrol spelen in de musical. Jasper is onder andere bekend van Five Guys Named Moe, Chicago en was vorig jaar ook te zien tijdens het Thrillerfestival, toen vertolkte hij de hoofdrol in de musical Jekyll & Hyde. Verder zullen musicalsterren als Joke de Kruijf (The Phantom of the Opera), Linda Wagemakers (Miss Saigon) en aanstormend musicaltalent April Darby (Soul Sisters) de hoofdrollen vertolken van deze memorabele musical met een zwart randje.

The Witches of Eastwick is gebaseerd op het bekende boek van John Updike en de film met o.a. Jack Nicholson en Michelle Pfeiffer.

Alexandra, Jane en Sukie slijten hun dagen in het Eastwick, een onbeduidend plaatsje in New England. Tijdens een uit de hand gelopen alcoholische avond wensen de dames zich de perfecte man. De volgende dag arriveert een mysterieuze nieuweling in Eastwick. Hun gebeden lijken verhoord. Totdat er steeds meer onverklaarbare gebeurtenissen plaatsvinden. Deze duivelse man blijkt verschrikkelijke plannen met de drie vriendinnen & Eastwick te hebben. Er is maar één oplossing; ontsnappen.De voorstelling is exclusief te zien in het Stadstheater Zoetermeer op 2 en 3 november 2012 om 20.15 uur.

Lees ook:Linda Wagenmakers en Jasper Taconis in Sterren op het station 2014
Lees ook:Musicalster staat schizofreen op de planken
Lees ook:April Darby alternate Rachel Marron in The Bodyguard
Lees ook:Brigitte Heitzer alternate Chantal in ‘Petticoat’
Lees ook:Freaky Pudding doet gooi naar het Songfestival

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>