Disney in Concert met Jamai Loman en Freek Bartels

Disney-In-ConcertOp 17 en 18 augustus gaat Disney in Concert in Het Koninklijk Concertgebouw in première, speciaal voor de Robeco SummerNights geproduceerd door Niehe Van Lambaart Theaterproducties i.s.m. The Walt Disney Company Benelux. Onder andere Jamai Loman, Freek Bartels en Celinde Schoenmaker zullen te horen zijn.

Voor de allereerste keer in Nederland wordt dit Disney-concert georganiseerd. Er zal muziek te horen zijn uit musicals als The Lion King, Belle en het beest, De kleine zeemeermin, Enchanted en Aladdin.

De liedjes worden gezongen door musicalsterren als Jamai Loman, Pearl Jozefzoon, Freek Bartels en Celinde Schoenmaker, zij worden begeleid door het Metropole Orkest.

Er zijn drie voorstellingen in Het Koninklijk Concertgebouw. Op zaterdag 17 augustus om 14.15 uur en 19.30 uur en op zondag 18 augustus om 14.15 uur.

Lees ook:The Voice winnares Leona Philippo ook in Disney in Concert
Lees ook:Jamai en Freek deze week voor het laatst als Joseph
Lees ook:Veel bekende (musical-)sterren in grootste Disney in Concert ooit!
Lees ook:Musicals in Concert: Jamai Loman en Celinde Schoenmaker toegevoegd aan sterren line-up
Lees ook:Jamai Loman wordt Joseph

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>