Theater M-Lab presenteert CIRCUS

m-labDe nieuwe productie CIRCUS is gebaseerd op de roman They Shoot Horses, Don’t They? van Horace McCoy. Voor deze productie heeft artistiek leider Sieta Keizer de samenwerking gezocht met jong talent, David Lucieer zal een hoofdrol spelen.

David Lucieer is onder meer bekend van zijn rol in de televisieserie Dokter Deen en als Thijs in de internetserie De Meisjes van Thijs. Verder speelde hij ook in Komt een vrouw bij de dokter en Gooische Vrouwen.

Marius, gespeeld door David Lucieer, een dromerige jongen die filmregisseur wil worden, komt per ongeluk terecht in een realityshow. In deze show worden de deelnemers fysiek en mentaal tot het uiterste gedreven. Ze strijden allemaal voor hetzelfde doel: Roem. Dus krijgt het publiek wat het wil. Alles voor de kijkcijfers.

Componist en bandleider van storybox, Helge Slikker, schreef de muziek van CIRCUS. Verdere castleden zijn nog niet bekend.

De première van CIRCUS is op maandag 7 oktober 2013 in Theater M-Lab in Amsterdam-Noord.

Lees ook:Jonge talenten en ervaren acteurs spelen samen in CIRCUS
Lees ook:Perspresentatie: M-Lab presenteert CIRCUS!
Lees ook:Bas Muijs en Richard Groenendijk in show over Yab Yum
Lees ook:Win de CD Knofje en het Circus
Lees ook:Musical over X-factor stopt na twee maanden op West End

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>