Avenue Q naar Nederland in seizoen 2015-2016?

Avenue Q, de poppen-musical voor volwassenen, is mogelijk in het komende seizoen te zien in Nederlandse theaters. Dit blijkt uit aanwijzingen van een mysterieus Twitter-account dat vorige week ten tonele verscheen. Het account tweette al plagend het volgende bericht:

Het is nog niet bekend welke producent achter het Twitter-account zit. In het profiel van de account staat dat de “De Popsterren staan te trappelen om Nederland te veroveren in Seizoen 2015-2016″. Hiermee wordt gehint naar een verband met Popster!, een nieuwe vrijdagavondfamillieshow van SBS6. In deze show wordt gezocht naar de leukste poppenacts van Nederland. De eerste uitzending van de show vindt plaats op 13 maart om 20:30. Popster! wordt gepresenteerd door Kim-Lian van der Meij en André van Duin, de jury bestaat onder andere uit Lennette van Dongen. Mogelijk wint de leukste poppenact een rol in Avenue Q.

Tweede kans voor Avenue Q

In 2012 werd door producent 3andacrowd aangekondigd dat Avenue Q in Nederland zou spelen in het seizoen 2012-2013. Hein Gerrits, Marjolein Teepen en Stephan Holwerda zouden deel uitmaken van de cast. De productie is echter niet van de grond gekomen, productiemaatschappij 3 And A Crowd vond Avenue Q een té groot financieel risico.

Avenue Q heeft een officieel Twitter-account en een Facebook-pagina. Een officiële website linkt momenteel nog door naar de Facebook-pagina.

Lees ook:Avenue Q Nederland onthult link met Popster!
Lees ook:Avenue Q NL geeft eerste interview
Lees ook:Avenue Q NL in finale Popster!
Lees ook:Avenue Q NL vrijdag in Popster! te zien
Lees ook:Veel sterren op rode loper bij première ‘Miss Saigon’!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>