Avenue Q Nederland onthult link met Popster!

Avenue Q Logo

Avenue Q Nederland heeft vandaag een concrete link met het SBS 6-programma Popster! onthuld. Popster! is een talentenjacht waarin gezocht wordt naar de allerleukste poppenact van Nederland.

Eerder hintte het account al naar een mogelijke link met Popster. Nu is het officieel bevestigd. Popster is vanaf 13 maart elke vrijdagavond te zien om 20:30. Musicalster Kim-Lian van der Meij is één van de presentators samen met André van Duin. De jury bestaat uit Henkjan Smits, Georgina Verbaan en Miss Izzy. Miss Izzy is de poppenact van cabaretière Lenette van Dongen.

Avenue Q in Nederland volgend seizoen?

Het mysterieuze Twitter-account Avenue Q Nederland dook midden-februari op. Het account meent dat in seizoen 2015-2016 de voorstelling naar Nederland komt. Het is nog niet bekend welke producent achter het Twitter-account zit. Mogelijk wordt dit tijdens de eerste aflevering van Popster! op 13 maart bekendgemaakt.

Lees ook:Avenue Q naar Nederland in seizoen 2015-2016?
Lees ook:Avenue Q NL geeft eerste interview
Lees ook:Avenue Q NL vrijdag in Popster! te zien
Lees ook:Avenue Q NL in finale Popster!
Lees ook:Avenue Q NL is zevende in Popster! finale

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>