Dreamgirls speelt vanavond laatste tourvoorstelling

Dreamgirls speelt vanavond haar laatste voorstelling als tour in het Wilminktheater te Enschede. Hierna verhuist de voorstelling door naar een vaste verblijfplaats, vanaf 1 mei is het stuk te zien in het DeLaMar Theater in Amsterdam. Dreamgirls gaat daarna nog drie maanden door en is te zien tot en met 26 juli.

Dreamgirls ging 28 september 2014 in première en tourde daarna voor vijf maanden door heel Nederland. De voorstelling werd al snel een hit, al in december 2014 maakte Albert Verlinde Entertainment bekend dat er 100.000 tickets verkocht waren. De verlenging naar een vaste verblijfplaats werd eerder deze week aangekondigd, hiervoor waren er al een paar extra voorstellingen toegevoegd aan de speellijst van de tour.

Cast nog niet bekend

De cast voor de Dreamgirls verlenging is nog niet bekendgemaakt. De première cast bestond uit Pearl Jozefzoon (Deena), Berget Lewis (Effie) en Aïcha Gill (Lorrell). Jozefzoon heeft inmiddels de productie verlaten, ze is in blijde verwachting. Carolina Dijkhuizen nam het stokje van Jozefzoon over, zij speelt de rol van Deena sinds half februari. De rest van de cast bestaat onder andere uit Edwin Jonker (Curtis), Clayton Peroti (Jimmy T. Early), David Goncalves (C.C.), Jerrel Houtsnee (Marty) en Rubiën Florens Vyent (Michelle). Mogelijk zal de cast grotendeels bestaan uit castleden van de tourversie.

Lees ook:Musical Dreamgirls verlengd!
Lees ook:Carolina Dijkhuizen hoofdrol in Dreamgirls
Lees ook:Derde Dreamgirl bekend, de Dreamettes nu compleet
Lees ook:Tweede hoofdrol Dreamgirls voor Pearl Jozefzoon
Lees ook:Dreamgirls in DeLaMar krijgt extra lied

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>