Dreamgirls in DeLaMar krijgt extra lied

dreamgirls

Dreamgirls is vanaf 1 mei te zien in het DeLaMar Theater te Amsterdam. Speciaal voor deze productie wordt er een extra lied aan de songlist toegevoegd.

In RTL Late Night werd bekendgemaakt dat ‘Listen’ in de productie komt. ‘Listen’ is een duet tussen Deena en Effie. Het lied was voor het eerst te horen bij het programma, gezongen door Carolina Dijkhuizen en Berget Lewis.

Dreamgirls in DeLaMar
Dreamgirls is van 1 mei tot en met 26 juli te zien in het DeLaMar Theater. Hiervoor was de voorstelling op tournee door theaters in heel Nederland. Pearl Josefzoon speelde aanvankelijk de rol van Deena. Later werd de rol overgenomen door Carolina Dijkhuizen toen Josefzoon in verwachting bleek. De rest van de cast bestaat onder andere uit Berget Lewis Berget Lewis (Effie), Aïcha Gill (Lorell), Edwin Jonker (Curtis), Clayton Peroti (Jimmy T. Early), David Goncalves (C.C), Rubiën Florens Vyent (Michelle) en Jerrel Houtsnee (Marty).

Lees ook:Musical Dreamgirls verlengd!
Lees ook:Dreamgirls speelt vanavond laatste tourvoorstelling
Lees ook:Dreamgirls geeft optreden op Amsterdam CS
Lees ook:Carolina Dijkhuizen hoofdrol in Dreamgirls
Lees ook:Derde Dreamgirl bekend, de Dreamettes nu compleet

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>