William Spaaij maakt 20 maart debuut in Sonneveld in DeLaMar


Vrijdag 20 maart is William Spaaij te zien als Friso Wiegersma in Sonneveld in DeLaMar. Het is de eerste keer dat Spaaij opgaat als Friso.

Freek Bartels speelt normaal gesproken de rol van Friso, Spaaij is de understudy. In de Sonneveld tour van seizoen 2013-2014 werd de rol gespeeld door Thomas Cammaert. Spaaij was eerder dit seizoen te zien in The Last Five Years in M-Lab. Hierin speelde hij de rol van Nathan tegenover Michelle van de Ven als Sanne.

Sonneveld in DeLaMar nog even te zien

Sonneveld in DeLaMar is tot en met 26 april exclusief in het DeLaMar Theater te Amsterdam te zien. De cast bestaat uit Tony Neef (Wim Sonneveld), Mariska van Kolck (Conny Stuart), Bill van Dijk (Huub Janssen), Freek Bartels (Friso Wiegersma), Cindy Bell (Lifter) en Sandra Jonkman (Joantine en ensemble). Paul Groot speelt elke donderdagavond de rol van Wim Sonneveld. Wieneke Remmers speelt elke zondag de rol van Conny Stuart.

Lees ook:William Spaaij vanavond weer in Sonneveld
Lees ook:Sonneveld in DeLaMar speelt laatste voorstelling
Lees ook:200ste voorstelling voor Sonneveld in DeLaMar
Lees ook:Freek Bartels en Bill van Dijk in musical Sonneveld
Lees ook:Sonneveld in DeLaMar: Paul Groot in première

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>