Rent mogelijk in reprise?

rent m-labM-Labs Rent keert mogelijk weer terug naar het theater. M-Lab onderzoekt momenteel de mogelijkheden voor een reprise komend najaar.

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de reprise, dan kun je je aanmelden via de Nationale Theater Kassa. Zo krijg je als eerste te horen of en wanneer de kaartverkoop start. Rent speelde van 13 februari in M-Lab voor een select aantal voorstellingen. Elke voorstelling was volledig uitverkocht. De cast bestond uit Ruud van Overdijk, Li Tong Hsu, Maarten Smeele, John ter Riet, Mitch Wolterink, Amir Vahidi, Renee de Gruijl, Jeske van der Staak en Jim de Groot. Daniël Cohen verzorgde de regie.

Rent als tour?
Mogelijk keert de productie terug naar het M-Lab, maar er is ook een kans dat de productie gaat touren. Zeikstad (Urintetown) was in 2009 in M-Lab te zien. Door overweldigend succes ging de productie in seizoen 2010-2011 touren door theaters in heel Nederland.

Lees ook:RENT in M-Lab krijgt reprise
Lees ook:Rent terug in M-Lab
Lees ook:Jeske van de Staak vervangt Carolina Dijkhuizen bij Rent in Concert
Lees ook:Succesvolle M-Lab musical Rent keert terug op de planken
Lees ook:Talenten Jeske van de Staak en Yoran de Bont in Spelen met Klei

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>