Mark Owen schrijft nummer voor West End musical

**RESTRICTIONS APPLY** Gary Barlow and Mark Owen of Take That make an appearence on Italian MTV's TRL

Mark Owen van Take That heeft een nieuw nummer geschreven voor de nieuwe versie van The Rise and Fall of Little Voice, die op 20 oktober in première gaat in het Vaudeville Theatre op de West End, London. Het gaat om het finalestuk van de musical.

Het nummer Sunlight werd geschreven door Mark Owen samen met Jamie Norton en Ben Mark en zal uitgevoerd worden door X-Factor finaliste Diana Vickers, die de hoofdrol van Little Voice speelt. Little Voice werd in 1998 uitgebracht als film, met Jane Horrocks als Little Voice. Andere rollen in deze film werden gespeeld door Ewan McGregor, Michael Caine en Jim Broadbent. Het verhaal gaat over Little Voice, een verlegen meisje dat een teruggetrokken leven leidt op haar kamer, omdat ze niet met haar dronken moeder overweg kan. Als een talentscout haar hoort zingen op haar kamer probeert hij haar, ondanks Little Voice’s tegenzin, in de schijnwerpers te zetten.

Voorheen werd een nummer van Judy Garland gebruikt als finalestuk. Mark Owen zegt het een grote eer te vinden dat hij een nieuw nummer voor de musical mocht schrijven.

Lees ook:Suzan Seegers speelt hoofdrol in Little Voice
Lees ook:Primeur voor ‘Miss Saigon’!
Lees ook:Chaira Borderslee blijft het proberen na fiasco ‘The Voice’!
Lees ook:Whoopi Goldberg stopt met Sister Act om zieke moeder
Lees ook:The Bodyguard: Romy Monteiro krijgt hoofdrol

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>