Doek valt voor ‘Hair’ op Broadway

De hippie musical Hair zal eind deze maand sluiten op Broadway. De productie, die in 1969 voor het eerst te zien was in New York, zal 27 juni voor het laatst op het podium staan in Broadway. De revival van de show opende in maart 2009.

In april verhuisde de originele cast van de Broadwayshow naar Londen om de West End productie van de musical te gaan spelen. In de Broadway productie waren American Idol deelnemers Ace Young en Diana DeGarmo te zien. Op 11 juni zal de 500ste show te zien zijn, waarna het doek dus zo’n twee weken later zal vallen. Het einde voor de musical Hair is echter nog niet in zicht. De musical zal vanaf oktober door heel Amerika gaan touren. In Nederland was de musical twee jaar terug nog te zien met onder andere Joel De Tombe, Oren Schrijver, Jelka van Houten en de nieuwe zanger van Di-Rect, Marcel Veenendaal.

Lees ook:Doek valt voor musical Cats op Broadway
Lees ook:Doek valt voor Avenue Q op West End
Lees ook:‘Broadway in de polder’ laat vooral de diepgang zien!
Lees ook:Elton John weer naar Broadway
Lees ook:Musical Hair vanaf september 2016 te zien in de Nederlandse theaters

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>