‘The Book Of Mormon’ breekt Broadway records!

The Book of Mormon is de nieuwste hit in New York en komt uit de koker van de makers van Avenue Q en South Park. De musical breekt op dit moment alle records en berekent de hoogste toegangsprijzen uit de geschiedenis van Broadway.
De bezoeker betaalt $ 487,25 voor een eersterangs kaart die via Telecharge binnen 48 uur voor de voorstelling wordt aangeschaft. De reguliere prijs in de voorverkoop voor een eerste rangs plaats is $ 165,25.De recordhouder qua toegangsprijs was voorheen $ 480 voor  The Producers in 2001. Rekening houdend met de inflatie zou datzelfde kaartje nu overigens zo’n $ 612 kosten. Na het succes bij de Tony Awards waar The Book of Mormon 9 awards won, is volgens Telecharge de voorstelling voor de rest van dit jaar grotendeels uitverkocht. Dit komt neer op een opbrengst in de voorverkoop van rond de $ 30 miljoen.

De voorstelling kreeg lovende recensies na de première op 24 maart en speelt sindsdien voor uitverkochte zalen in het Eugene O’Neill Theatre. Een Amerikaanse tournee gaat van start in Denver in december 2012 en Sonia Friedman Productions brengt de voorstelling mogelijk in 2012 naar Londen’s West End.

Lees ook:The Book of Mormon wint Grammy Award
Lees ook:The Book of Mormon breekt omzetrecords
Lees ook:Tony Awards 2011
Lees ook:Olivier Awards 2014 – de winnaars
Lees ook:Musical over X-factor stopt na twee maanden op West End

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>