De Gelaarsde Kat in première

Zaterdag 16 oktober beleefde de gloednieuwe familievoorstelling De Gelaarsde Kat de Musical, met in de hoofdrollen Maud Mulder en Geert Hoes, haar première. Na Roodkapje en Hans & Grietje is De Gelaarsde Kat de derde sprookjesmusical van Van Hoorne Theaterproducties.

Afgelopen zaterdag stond het Parktheater in Eindhoven helemaal in het teken van Van Hoornes nieuwste familievoorstelling, De Gelaarsde Kat De Musical. De vele genodigden genoten zichtbaar van het groots aangepakte premièrefeest. De familiemusical is het derde sprookje van producent Van Hoorne Theaterproducties en bevat zoals altijd veel humor en aanstekelijke muziek.

De hoofdrollen worden gespeeld door Maud Mulder, die in de huid kruipt van een sexy kat en Geert Hoes, die in zijn rol als Molenaarszoon en Markies van Carrabas laat zien dat hij niet alleen kan acteren maar ook over een prettige zangstem beschikt. Ook Roy van den Akker, die momenteel deel uit maakt van Gordon’s groep Los Angeles The Voices, is weer in deze Van Hoorne productie te zien. De regie was wederom in handen van Marcel Smid. “Het is toch geweldig om te zien dat we op alle vlakken weer een stapje omhoog zijn gegaan en er weer in zijn geslaagd om een voorstelling te maken voor de hele familie. Niet alleen voor de kinderen, maar ook voor de ouders echt de moeite waard” aldus de trotse regisseur.

Na de voorstelling waren de gasten uitgenodigd voor de afterparty, waar Michael van Hoorne in zijn speech de vergelijking tussen het maken van een theatervoorstelling en het bedrijven van topsport maakte. Hij gaf aan bijzonder trots te zijn op het team dat in deze voorstelling op topsport niveau excelleert. Chemie en passie zijn volgens hem de ingrediënten die hieraan ten grondslag liggen. Na de speech en de toast was het natuurlijk tijd voor een feestje, dat tot in de late uurtjes doorging.

De Gelaarsde Kat De Musical zal tot en met mei langs bijna 80 Nederlandse theaters toeren. Meer informatie is te vinden op www.GelaarsdeKatDeMusical.nl

Foto: Jaro van Meerten

Lees ook:Maud Mulder en Geert Hoes in ‘De Gelaarsde Kat’
Lees ook:Cast ‘De Gelaarsde Kat’ presenteert zich
Lees ook:Cast ‘Klein Duimpje’ presenteert zich
Lees ook:‘Klein Duimpje De Musical’ in première
Lees ook:Geert Hoes een setje met Daphne Flint

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>