Feestelijke Social Media première van The Sound of Music in Carré

Selfie - cast Sound of MusicOp woensdag 29 juli  waren wij bij de feestelijke eerste voorstelling van musicalklassieker The Sound of Music in Koninklijk Theater Carré! Deze avond werd gevierd met een speciale Social Media Première waarbij iedereen zich kon uitleven met selfies en updates via onder meer Facebook en Twitter.

The Sound of Music is alleen nog te zien in Theater Carré, na een tour langs de tien grootste theaters van Nederland is de musical nog maar één maand te zien in Amsterdam.
Vajèn van den Bosch speelde een tijd lang de rol van Liesl maar bereid zich nu voor op haar nieuwe rol als Sandy in de musical Grease. Vajèn moedigde vandaag haar collega’s aan vanuit het publiek samen met haar toekomstige tegenspeler Tim Douwsma. Tim gaat de rol van Danny Zuko spelen in Grease.

Aan het eind van de voorstelling maakte de gehele cast nog een selfie met het publiek in het kader van de Social Media avond.

Selfie - cast Sound of MusicVanuit de zaal hadden wij dit uitzicht:
Selfie zaal - Sound of Music
Het slotapplaus en het maken van de selfie kun je hier kijken: Youtube Slotapplaus The Sound of Music

Bekijk hier meer foto’s van de cast en bezoekers:

The Sound of Music vertelt het op waarheid gebaseerde verhaal van een vrolijke non die in het Oostenrijk van de jaren dertig op het gezin van een verzuurde weduwnaar gaat passen. Langzaam maar zeker weet Maria niet alleen het vertrouwen van de zeven kinderen, maar ook van de legerkapitein te winnen.

De voorstelling bevat talloze wereldberoemde nummers als Do-re-mi, My Favourite Things en Edelweiss. De filmversie met Julie Andrews en Christopher Plummer in de hoofdrollen was een wereldhit en won vijf Oscars.

Foto’s: MusicalBlog

Lees ook:The Sound of Music tour krijgt nog meer voorstellingen
Lees ook:Jubileumtaart voor Sound of Music
Lees ook:The Sound of Music speelt 150ste voorstelling
Lees ook:Dreamgirls in DeLaMar beleeft social media première
Lees ook:Vajén van Den Bosch is Sandy in Grease

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>