Win de DVD High School Musical 3: Senior Year


Dagelijks bezoeken veel High School Musical-fans Musicalblog en voor deze lezers hebben we goed nieuws. Deze week maak je op deze site namelijk kans op de DVD High School Musical 3 – Senior Year, die vanaf 29 april in de winkels ligt. Wil je weten hoe je deze kunt winnen? Lees dan snel verder…

Troy en Gabriela zitten in het laatste jaar van de middelbare school en het loopt tegen het einde van het schooljaar. Ze zullen allebei naar een andere universiteit gaan en zien er erg tegenop om afscheid van elkaar te moeten nemen. Daarom organiseren ze samen met de andere Wildcats een schoolmusical waarin ze één keer terugkijken op hun vriendschap, de dingen die ze samen hebben geleerd, en naar hun plannen (maar ook angsten) voor de toekomst. Want hoewel ze elkaar minder vaak zullen zien is zo’n nieuwe omgeving als de universiteit natuurlijk ook heel spannend!

Jij kunt deze week kans maken op High School Musical 3: Senior Year op DVD met natuurlijk heel veel bonusmateriaal. Om kans te maken op deze DVD geef het goede antwoord op de volgende vraag:

Wie spelen de rollen van Troy en Gabriela in de film en wie spelen deze rollen in de Nederlandse musicalversie? We willen dus 4 namen van je horen.

DEZE PRIJSVRAAG IS INMIDDELS GESLOTEN! DE WINNAARS VIND JE HIERONDER.

Lees ook:Win het originele NL castalbum van High School Musical!
Lees ook:High School Musical 3 grote kans op Oscar
Lees ook:CD voor Nederlandse cast High School Musical
Lees ook:Zac Efron eerder in Footloose
Lees ook:Repetitiedag High School Musical (foto’s!)

1 Reacties // Reageer

One thought on “Win de DVD High School Musical 3: Senior Year

  1. Angel Mulder Auteur

    De DVD’s gaan naar:
    Charlene de Graaf
    Minoes Butter
    Jamie-Lee de Jong

    Gefeliciteerd! De DVD’s zijn inmiddels verzonden, dus veel kijkplezier toegewenst!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>