Mariska gaat toch op, ondanks overlijden vader


Gisteravond is de vader van Mariska van Kolck na een lang ziekbed overleden. Toch heeft Mariska ondanks dit grote verlies en haar verdriet, besloten vanavond het podium op te gaan in de musical Chicago. Mariska’s vader kreeg in het najaar van 2007 te horen dat hij aan kanker leed. Hij had veel pijn en bleek prostaatkanker te hebben met uitzaaiingen naar zijn rug.

Een jaar geleden bij de premiere van Top of the World bleek al dat deze lieve man ernstig ziek was. Toch kwam hij speciaal voor zijn Mariska naar de show en was enorm trots op zijn dochter. Half november werd haar vader in het ziekenhuis opgenomen, slechts enkele dagen voor de premiere van Chicago. Het werd haar eerste premiere zonder haar vader.

Gisteravond is haar vader helaas overleden. De moeder van Mariska overleed tien jaar geleden aan darmkanker. Onze gedachten gaan uit naar Mariska, die vanavond dan toch zo moedig op het podium staat… haar vader mag trots op haar zijn!

Lees ook:Mariska van Kolck is zichzelf
Lees ook:Chatten met Mariska van Kolck
Lees ook:Mariska wordt Roxy Hart
Lees ook:Stemproblemen voor Jamai
Lees ook:Andrew Lloyd Webber vrij van kanker

1 Reacties // Reageer

One thought on “Mariska gaat toch op, ondanks overlijden vader

  1. [Blocked by CFC] Lydia

    Hallo Mariska,
    Allereerst gecondoleerd met het verlies van jouw lieve paps.
    Heb het eind augustus allemaal zelf meegemaakt. Weet precies hoe je je voelt. Ik heb ook nog bij mijn lieve paps in het ziekenhuis kunnen slapen.
    Als dochter wil ik tegen een dochter zeggen; Probeer op de moeilijke momenten de mooie en leuke herinneringen boven te halen. Dit werkt bij mij het beste, maar onwerkelijk is het nog steeds.
    Heel veel sterkte voor nu en later.
    Liefs, Lydia

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>