Brooke Shields gaat musical Chicago regisseren

BSBrooke Shields gaat een uitvoering van de musical Chicago overzien dat op 26, 27 en 28 juli opgevoerd wordt in het theater Hollywood Bowl.
Zij maakt hiermee haar regiedebuut.

Brooke Shields is een actrice die haar loopbaan al vroeg begon. Haar eerste succesvolle film was The Blue Lagoon in 1980. Naast rollen in diverse films en televisieseries speelde ze ook in een aantal Broadway producties zoals onder andere Grease, Cabaret, The Addams Family en Chicago. Ze speelde ook in Chicago op West End.

Chicago volgt het verhaal van twee vrouwen in een wereld achter de tralies, Roxie Hart en Velma Kelly. Roxie en Velma zijn door moord in de gevangenis beland en strijden ieder afzonderlijk voor hun vrijheid. De strijd is meedogenloos en geen middel wordt onbenut gelaten. Op de meest uiteenlopende manieren proberen zij de aandacht van de media en van de gehaaide advocaat Billy Flynn te trekken. Om dit te bereiken deinzen de twee rivales nergens voor terug en spelen ze een gevaarlijk spel met elkaar. Een spel waarin macht, showbizz en passie de inzet is. Het mediacircus rond misdadigers is tegenwoordig actueler dan ooit.

Lees ook:Chicago terug naar Nederland!
Lees ook:Chicago stopt na 15 jaar op West End
Lees ook:Musical Chicago in première
Lees ook:Naar Chicago én gratis naar de Zwaluwhoeve
Lees ook:Mariska wordt Roxy Hart

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>