Eerste solisten bekend van Best of Musical; Tony Neef en Marleen van der Loo

best-of-musicals-logo5-AV-01-300x242De eerste solisten die een rol gaan spelen in Best of Musical zijn bekend. Tony Neef, die momenteel succes boekt met de musical over Wim Sonneveld, gaat samen met Marleen van der Loo (nu te zien in Lovestory)  een eerbetoon brengen aan de afgelopen twintig jaar aan musicals in Nederland.

De twee stonden afgelopen mei ook al samen met o.a. Linda Wagenmakers en René van Kooten op de planken met voorloper MusicalMemories, tevens een productie van Ramaekers Entertainment. In januari 2014 worden er nog twee grote namen aan het rijtje toegevoegd die naast Tony en Marleen deel gaan uitmaken van de cast. ‘Dit soort shows maken is waarvoor ik het allemaal doe en waarvoor ik het vak ben ingegaan. De voorstelling draagt het karakter van een goedgevulde bonte avond op school vroeger. Vorig jaar was verbazingwekkend leuk. Dat willen we, samen met de collega’s, nu weer voor elkaar krijgen want de sfeer is uniek.’ Aldus Tony Neef.
Marc Ramaekers geeft ook aan dat het altijd een uitdaging blijft om iets te maken voor musicalliefhebbers. ‘Met de sterke MusicalCamp showChior hebben we de perfecte ondersteuning om samen met de sterrencast een geweldige show te maken’.
Best of Musical is op 18 april is exclusief te zien in het Stadstheater in Gouda. Voor kaarten en informatie klik hier.

Lees ook:Nieuwe Musicalstichting van Ramaekers Entertainment
Lees ook:Deelnemers MusicalCamp treden 12 november op in M-lab!
Lees ook:Rotterdamse Sing-a-Long De Oase Bar geeft een feestje 2017! beleeft feestelijke première
Lees ook:Baby voor Jeroen Pfaff en Marleen van der Loo
Lees ook:Presentatie Best of Musical in handen van Frits Sissing

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>