Wieneke Remmers als Conny Stuart in Sonneveld

Wieneke_RemmersActrice Wieneke Remmers neemt vanaf 8 februari deels de rol van Conny Stuart in de musical Sonneveld in DeLaMar over van Mariska van Kolck. Zij wordt in elk geval op zondag haar vaste vervangster.

Van Kolck heeft de rol van Stuart vanaf de eerste repetitiedag gespeeld. Remmers stond het afgelopen jaar ook al met regelmaat in het DeLaMar Theater als Rachel Hazes in de musical Hij Gelooft in mij. Eerder is al bekend geworden dat Paul Groot (Koefnoen) de vaste vervanger wordt van Tony Neef als Wim Sonneveld.

De musical over het leven van de cabaretier was vorig jaar met veel succes door heel Nederland te zien. Het stuk staat nu een aantal maanden vast in het Amsterdamse theater.

Wim Sonneveld en het DeLaMar zijn altijd onlosmakelijk met elkaar verbonden geweest. Het script is hierop ook aangepast. Nadat het theater in 1950 in geldnood kwam, nam de cabaretier met twee compagnons de dagelijkse leiding op zich. Voor de nieuwe reeks voorstellingen is het verhaal verrijkt met deze geschiedenis van Sonneveld en het DeLaMar Theater.

Lees ook:Freek Bartels en Bill van Dijk in musical Sonneveld
Lees ook:Sonneveld in DeLaMar bestolen van zes microfoons
Lees ook:Paul Groot speelt Sonneveld in DeLaMar
Lees ook:William Spaaij vanavond weer in Sonneveld
Lees ook:William Spaaij maakt 20 maart debuut in Sonneveld in DeLaMar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>