Win kaarten voor ‘Hair’ !

Op 18 en 19 maart 2011 wordt het vernieuwde Sportpaleis Ahoy omgetoverd tot een ware flower power tempel, waar peace, love & happiness de boventoon voert. Deze grootse en unieke happening zal net als bij de allereerste uitvoering van HAIR de nodige stof doen opwaaien! The Love & Rock Sensation HAIR komt dan namelijk naar Nederland. Wij mogen deze week een aantal kaarten weggeven voor deze show!

Een verhaal over liefde, vriendschap en… lang haar. Let the sun shine in! De première van HAIR op Broadway in 1968 veroorzaakte wereldwijd de nodige opschudding. De meest controversiële rockmusical ooit werd een gigantische hit en na 1750 voorstellingen op Broadway, 1997 voorstellingen in Londen en ruim vier decennia later is het fenomeen HAIR nog onverminderd populair.

Het Nederlandse publiek kan volgend jaar genieten van een spectaculaire show in een unieke setting. Met 24 wereldhits, een waanzinnig lichtspel, indrukwekkend decor en een meeslepende, groots opgezette show wordt HAIR een onvergetelijke avond voor jong en oud. De West End cast wordt begeleid door een groot orkest die alle grote nummers als ‘Aquarius’, ‘Ain’t Got No’, ‘Hair’, ‘I got life’ en ‘Let the Sun Shine In’ op swingende wijze ten gehore brengen.

Voor de productie van deze spectaculaire show is een bijzonder ervaren crew aangesteld. Gary Lloyd is verantwoordelijk voor regie en choreografie. Lloyd heeft aan vele grote theater- en televisie producties gewerkt. Barry Potts is musical supervisor/muzikaal leider van HAIR. Het licht- en decorontwerp wordt verzorgd door Patrick Kramer, die eerder verantwoordelijk was voor de concertreeksen ‘Wit Licht’ en ‘Symphonica in Rosso’. Tot slot is het kostuumontwerp in handen van Glenn Hewitt, een veelzijdig talent die voor vele shows en musicals als stylist en ontwerper heeft gewerkt.

Meer info vind je op www.hairliveinahoy.com

Wil jij kans maken op kaarten voor deze flowerpower sensatie? Geef dan het goede antwoord op de volgende vraag:

Op welke datum ging de originele Broadwayproductie Hair in premiere?
(TIP: Het goede antwoord vind je op www.hairliveinahoy.com)

DEZE AKTIE IS INMIDDELS GESLOTEN!

Lees ook:Gratis musicalkaarten voor werklozen
Lees ook:Doek valt voor ‘Hair’ op Broadway
Lees ook:Win kaarten voor The Westenders!
Lees ook:Doek valt voor musical Cats op Broadway
Lees ook:Billy Elliot op nummer 1

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>