Joseph Update: de benjamin verlaat de show

Josephs

Wederom een spannende uitzending in Op zoek naar Joseph. Erwin vond Mathijs zijn Joseph van deze week. Pia en ook Paul gingen voor John. Volgens onze lezers is nog steeds Freek (met 57,3%) de kanshebber voor Joseph. Minst favoriet blijken uit onze poll de benjamin Amir (5,1%) en Mathijs (6,6%). Uiteindelijk belandden Amir en, heel verrassend, John in de sing off.

In de sing off moesten zij met het nummer Hij gelooft in mij tegen elkaar strijden. Een zeer ontroerde Willem bekeek de sing off
en moest wederom zijn oordeel vellen. Zoals verwacht moest Amir de show
verlaten. Totaal kansloos natuurlijk. De talentvolle amateur tegen een
professional als John. Amir zal ondanks alles toch de rol van Joseph gaan spelen. Echter, wel in het amateurtoneel…

Lees ook:Joseph Update: Spannende sing off tussen Robin en Roy
Lees ook:Wie is jouw favoriete Joseph?
Lees ook:Joseph Update: het doek valt voor Mathijs
Lees ook:Op Zoek naar Zorro: twee Zorro’s exit
Lees ook:Willemijn en Irene in Sing Off: Willemijn geen Mary Poppins

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “Joseph Update: de benjamin verlaat de show

  1. john-fan

    De televoting is oneerlijk, het lijkt het songfestival wel.
    Degene die als eerste optreedt of de meeste lof van de jury heeft krijgt het minst aantal stemmen. Hoe kan john anders in de sing-off terechtkomen. Zowel Paul als Pia waren het eens dat John het goed deed. John kan het al weken niet goed doen bij Paul en komt niet in de sing-off nu staat hij opeens wel in de sing-off terwijl hij van Paul een compliment kreeg.

      /   Reply  / 
  2. Angel - Redactie

    Ik ben sowieso niet zo’n voorstander van laten stemmen door kijkers. De ervaring heeft al eerder uitgewezen dat het sms-publiek vaak gaat voor “het leuke koppie” of “de sympathieke jongen” ipv talent. Doe mij maar een vakjury die 2 mensen in de sing off zet en laat dan desnoods de kijker dan pas beslissen wie door mag gaan.

      /   Reply  / 
  3. Marieke

    Ik ben zeker voor John. Hij is fantastisch!

      /   Reply  / 
  4. Petra

    De stemmers hebben totaal gene verstand van de musicalwereld en stemmen alleen op het lekkere koppie en zangtalent….nou is Freel een lekkere jongen en is ook het populairst maar hij is ook geweldig goed. Dat scheelt dan ook weer. maar we konden het al aan de reacties zien toen Remco eruit moest. Allemaal reacties van oh hij had de beste stem hoe kan dit nou. Die denken alleen aan wie er het beste zingt….. die kijken niet naar de rest. Joseph moet zoveel meer hebben dan alleen de stem. En er zijn 2 die daaraan vorldoen. Freek en John. Freek heeft het totale plaatje en John kan zeker zo’n productie op zn schouders nemen. Maar het publiek kiest hun lievelingetjes. Gelukkig is Freek al populair maar het kan zo omslaan. Aan de ene kant is het stemmen ook wel weer goed. Op die manier krijgt Willem waarschijnlijk niet zn zin. Die zit al weken te geilen op die Robin die mij gewoon irriteert elke week.

      /   Reply  / 
  5. Jacob

    Nadat ik vorige week verbijsterd was over “John in de sing of”, was ik erg opgelucht dat hij deze week direct doorging naar de halve finale. Ik vind dat John een geweldige stem heeft. Zijn stem raakt me en fascineerd me door de zuiverheid en verstaanbaarheid of hij nu hard zingt of zacht. Daarbij vind ik John ook echt een musicaltalent.

      /   Reply  / 
  6. Angel - Redactie

    John is ook echt geweldig, maar wat mij betreft blijft Freek toch het meest geschikt als Joseph. Ik vrees dat John en Freek het tegen elkaar op moeten nemen in de finale. Hoewel ik het John ook zeer gun, denk ik dat Freek wint.

      /   Reply  / 
  7. Jolanda

    Zoals ik gisteren heb gezien tussen de 4 kanditaten was het een spannende momenten.
    Ik zelf kies voor freek en ik hoop dat Freek ook wint, maar john vind ik ook erg goed.
    Voor mij blijft hij reserve.
    jammer dat Robin de toneel heeft verlaten. Ik vind hem ook erg goed en Roy vond ik ook erg goed alleen hij is voor mij geen Joseph.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>