Tony en Maria onthullen ijssculptuur West Side Story


De twee hoofdrolspelers van de Engelstalige musical West Side Story onthulden voor aanvang van hun eerste voorstelling in het Fortis Circustheater een speciaal voor hen gemaakte ijssculptuur. Ze deden dat in aanwezigheid van Nederlandse musicalcollega’s Jamai Loman, Freek Bartels, Elise Berends, Casey Francisco, Rene van Kooten, John Vooijs en Stanley Burleson. De ijssculptuur, in de vorm van hoofdpersonages Tony en Maria, werd als welkomstcadeau aangeboden door het Cool Event Scheveningen. West Side Story is tot en met 10 januari exclusief te zien in het Fortis Circustheater.

De speelperiode in het Fortis Circustheater in Scheveningen vormt onderdeel van de jubileumtour ter gelegenheid van het 50-jarige bestaan van West Side Story, die in 1957 op Broadway in première ging. Deze originele Engelstalige productie van West Side Story trekt al ruim twee jaar de hele wereld over. West Side Story beschrijft het gevecht dat Tony, die hoort bij een Pools/Amerikaanse bende, en Maria die bij de rivaliserende Puertoricaanse straatbende hoort, voeren om bij elkaar te kunnen zijn. Kaarten bestellen kan via deze link. Voor meer informatie over West Side Story: www.musicals.nl.

Lees ook:Kaarten voor West Side Story nu te koop!
Lees ook:Holland Festival komt met speciale uitvoering West Side Story
Lees ook:West Side Story: Adembenemend mooi!
Lees ook:Ciske stopt op 29 november
Lees ook:Brigitte Heitzer en Jamai Loman in Maria!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>