‘Saturday Night Fever’ stopt eerder

De musical Saturday Night Fever stopt een week eerder dan gepland. De laatste voorstelling is op 29 juli in Heerlen. De shows die in augustus gepland stonden in Hoorn en Den Bosch komen te vervallen.


Een woordvoerder van Stage Entertainment beweert dat het niet om een tegenvallende verkoop gaat. Integendeel, Joop van den Ende Theaterproducties heeft de mogelijkheid om Saturday Night Fever internationaal verder uit te rollen. De hele set van Saturday Night Fever zal deze zomer verhuizen naar Italië.
In de week voor Hoorn stond al een vakantieweek gepland, deze wordt nu dus benut om te verhuizen. In het najaar zal Saturday Night Fever in Italië te zien zijn.

De musical van Joop van den Ende Theaterproducties is gebaseerd op de film Saturday Night Fever, die in 1977 uitkwam. Onder andere Joey Ferre en Noortje Herlaar spelen een hoofdrol.

Lees ook:Addy van der Zwan (Klubbheads) komt met dance cover ‘Stayin Alive’
Lees ook:Verlaten Java en Marcel S. ‘Sunday Night Fever’?
Lees ook:Laurie Reijs in ‘Saturday Night Fever’!
Lees ook:Joey Ferre is Tony Manero in ‘Saturday Night Fever’!
Lees ook:Kandidaten ‘Sunday Night Fever’ bekend

1 Reacties // Reageer

One thought on “‘Saturday Night Fever’ stopt eerder

  1. Tom

    In de rest van het artikel stond dat de Nederlandse markt veranderd en dat we sneller andere musicals willen zien… Ik denk dat we betere musicals willen zien en geen geld over hebben voor matige musicals.. Dans was geweldig in deze musical maar de bijrollen erg slap gespeeld..

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>