Win de DVD of Blu-Ray van Step Up 3!

De hype rondom streetdance beleeft een nieuw hoogtepunt met de release van Step up 3 op 3D Blu-ray, DVD en Blu-ray. Vlak voor de kerstdagen werd de derde en meest populaire film in de Step Up serie uitgebracht. Met de 3D Blu-ray komen de dance battles rechtstreeks je huiskamer in en lijkt het als of je er zelf bij bent. Naast de 3D Blu-ray, DVD en de Blu-ray wordt ook een speciale Step Up verzamelbox met de drie edities uitgebracht. Step up 3 is de ideale film om tijdens de kerstdagen cadeau te doen of zelf telkens opnieuw te bekijken om zo je dansmoves te perfectioneren. Let the battles begin! Wij geven deze week enkele exemplaren op DVD en Blu-ray weg!

In Step up 3 nemen Luke (Rick Malambri) en zijn danscrew The house of Pirates deel aan een internationale danswedstrijd in Parijs. Met het prijzengeld wil Luke met zijn crew een verlaten warenhuis in New York behouden, dit is namelijk de thuisbasis van de dansvereniging. Om verzekerd te zijn van de winst in Parijs versterkt Luke zijn crew met Natalie (Sharni Vinson) en Moose (Adam G. Sevani) en creëren zij de meest fantastische dansmoves. Maar de concurrente is groot. Tijdens de danswedstrijd nemen The Pirates het op tegen hun eeuwige aartsrivaal The House of Samurai. In Parijs komen alle voorbereidingen en opgebouwde spanning tot een spectaculaire climax.

WIN!
Maak kans op de film Step Up 3 op de DVD of Blu-ray. Geef het goede antwoord op de volgende vraag:

Uit welk jaar stamt het eerste deel van Step Up?

DEZE AKTIE IS INMIDDELS GESLOTEN!

Lees ook:Dreamgirls verkoopt 100.000 tickets
Lees ook:Ashton Kutcher wil in musical
Lees ook:Noortje Herlaar stemrol in Disneyfilm Frozen
Lees ook:Broadway is klaar voor Rocky the Musical
Lees ook:An American in Paris naar Broadway in 2015

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>