50% Korting op Brandende Liefde in De Meervaart


Misschien heb je onze recensie gelezen en ons fotoverslag destijds gezien. Nu is jouw kans om de musical Brandende Liefde zelf eens te gaan bekijken… met korting! Op 13 juni kun jij via de speciale link op Musical.blog.nl naar Brandende Liefde in De Meervaart met maar liefst 50% korting. Lees snel verder om te kijken hoe je van deze korting gebruik kunt maken…

In een statig huis aan de Amsterdamse Sarphatistraat woont Mademoisselle Bonnema. Zij geeft er Franse les aan jonge kunstenaars, onder wie Rick. In ruil voor klusjes en de verzorging van de oude vader van mevrouw Bonnema betrekt Rick het souterrain van het herenhuis. Hij vat een gepassioneerde liefde op voor Anna, die met haar man, een concertpianist, ook in het huis woont. Die liefde wordt gedwarsboomd door mevrouw Bonnema omdat het haar te veel herinnert aan haar eigen onmogelijke liefde. Naar een roman van Jan Wolkers uit 1981. Bewerking: Dick van den Heuvel en Fons Merkies. Spel: Catherine Ten Bruggencate, Daniël Boissevain en Loes Haverkort.

“Na het zien van de musical ‘Turks Fruit’ in Tilburg op 22 november 2005 waren Jan en ik erg enthousiast. Voor ons was het een originele herschepping van zijn inmiddels klassiek geworden roman. ‘Deze mensen moeten ‘Brandende Liefde’ gaan doen’, zei Jan die avond. ‘Brandende Liefde’, geschreven in 1981, is een humoristisch verhaal over schoonheid, jeugd en ouderdom, kunst, trouw zijn aan jezelf en de vurige passie van een jonge schilder voor een beeldschone, onbereikbare vrouw. Vol verwachting kijk ik uit naar de theaterversie van ‘Brandende Liefde’.”
Karina Wolkers, Texel, 2008.

50% KORTING!
Normaal kost een kaartjes voor de voorstelling Brandende Liefde € 29,-. Nu kan je via deze link op Musical.blog.nl voor slechts € 14,50 naar deze bijzondere musical. Wees er snel bij, want vol=vol!

Lees ook:Daniël Boissevain in musical Brandende Liefde
Lees ook:Brandende Liefde komt er aan
Lees ook:Brandende Liefde in première
Lees ook:Loes en Frits volledig naakt in Brandende Liefde!
Lees ook:Fotoverslag: Première Brandende Liefde

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>