Vijf vragen aan… Joel de Tombe!

Joel de TombeJoel de Tombe staat op dit moment op de planken met de musical Hair. Hij deed mee aan Idols, de aflevering met Jim en Jamai in de finale, waar hij het tot de eerste 10 redde. Daarna deed hij met mede-Idols deelnemer Bas mee aan het Nationaal Songfestival en zat in de band All-Music met mede-musicalsterren Oren Schrijver en Edwin Jonker. Deze week zijn de vijf vragen voor hem.

foto: Suzan Vermeulen

Wie ben je en wat doe je op dit moment?

Ik ben Joel de Tombe (27) en speel momenteel in de musical Hair.

Wat is je favoriete musical? 

Ik moet eerlijk bekennen dat ik niet heel erg veel musicals gezien heb, maar ik vind Hair en Rent toch wel de leukste musicals, omdat deze toch iets meer gaan over het echte leven en wat rouwer zijn. In Hair spreekt bijvoorbeeld de periode waarin het zich afspeelt mij enorm aan en ik vind Rent een ontzettend sterk verhaal. 

Wie is je favoriete tegenspeler/speelster? 

Mijn favoriete tegenspeler is Jorrit Ruijs. Hij speelt de hoofdrol in Hair en ik vind dat hij dat heel erg goed neerzet. Je kunt enorm met hem lachen en grappen uithalen (ook op het podium!!!), maar hij is niet van z'n stuk te brengen en hij is ook nog een innemend persoon, iets wat je in de wereld van entertainment niet heel vaak tegenkomt. 

Wat was je favoriete rol in een musical en welke rol zou je graag eens willen spelen? 

Ik heb geen idee welke rol ik graag zou willen spelen, omdat ik nog niet heel erg veel musicals ken, maar als ik zou moeten kiezen dan zou ik graag een rol spelen in de musical Dreamgirls. Vooral vanwege de te gekke muziek.

Welk verhaal zou jij wel eens als musical op de planken willen zien?

Ik zou het te gek vinden als van The Green Mile een musical gemaakt zou worden. Gewoon omdat ik dit een te gekke film vind! 

Zie ook Vijf vragen aan Brigitte Heitzer.

Lees ook:Vijf vragen aan… Bettina Holwerda!
Lees ook:Vijf vragen aan… Dieter Troubleyn!
Lees ook:Vijf vragen aan… Danny Yanga!
Lees ook:Vijf vragen aan… Jerrel Houtsnee
Lees ook:Vijf vragen aan… Karel Simons!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>