Groots eerbetoon aan Gloria en Emilio Estefan voor hun oeuvre

gloria_estefan_emilio_estefanGloria en Emilio Estefan zijn gisteravond door verschillende grote Hollywoodsterren en muzikanten onderscheiden voor hun oeuvre, tijdens de jaarlijkse Lo Nuestro Awards, een awardshow voor de beste Latijns-Amerikaanse muziek.

Ze werden toegesproken door onder andere de wereldberoemde muziekproducer Quincy Jones , over de muzikale bijdragen van de zestigjarige zangeres en haar echtgenoot, die beiden werden geboren in Cuba. Ook zangeres Shakira, die in het begin van haar muziekcarrière is geholpen door de twee, sprak lovende woorden.

Gloria en Emilio, die onlangs samen de Broadway-musical On Your Feet maakten over hun leven, betraden daarna het podium om iedereen te bedanken. „Het eerbetoon betekent veel voor mij”, sprak Gloria geëmotioneerd. Ze droeg het op aan haar moeder, die ze vorig jaar juni verloor.

 

 

Lees ook:Première On Your Feet!
Lees ook:Emilio en Gloria Estefan aanwezig bij première On your Feet!
Lees ook:Première voor Tommie Christiaan 17 januari als Emilio Estefan in On Your Feet!
Lees ook:Vajèn is Gloria Estefan!
Lees ook:Jim Bakkum wordt Emilio Estefan in On Your Feet!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>