Repetities van start voor Thomas De Stoomlocomotief Theatertour

startthomasOp dinsdag 17 november zijn in de studio van Van Hoorne Entertainment de 1e repetities van start gegaan voor de nieuwe tour van Thomas De Stoomlocomotief.

Thomas De Stoomlocomotief, bekend van de succesvolle tv-serie, komt dit jaar terug in het theater met een geweldige familievoorstelling voor de allerkleinste theaterbezoekers en hun (groot)ouders ‘Thomas en het Circus’. Natuurlijk komen alle bekende figuren uit de TV-serie voorbij, waaronder Thomas, zijn vrienden Percy, James, Gordon en natuurlijk de Dikke Controleur. De levensgrote, rijdende treinen, indrukwekkende decors en vrolijke muziek zorgen voor een onvergetelijke middag voor jong en oud.

Het Verhaal
Het Station van Sodor is in rep en roer, want het Circus komt naar de stad. De Dikke Controleur heeft zijn beste pak aangetrokken, het perron is geveegd en de treinen zijn gepoetst. Maar als blijkt dat de circuswagon niet op tijd kan zijn dreigt het hele feest in het water te vallen. Zal het Thomas en zijn vrienden lukken om het Circus toch op tijd naar de stad te krijgen?

Thomas De Stoomlocomotief tourt door Nederland en België vanaf 11 december 2015 t/m 11 juni 2016. De eerst voorstelling vindt plaats in De Nieuwe Nobelaer in Etten-Leur.

Meer informatie: www.ThomasTheatertour.nl

Lees ook:Peter Lusse is de Dikke Controleur
Lees ook:Bas Muijs en Richard Groenendijk in show over Yab Yum
Lees ook:Pipo de Clown krijgt vervolg bij Van Hoorne Entertainment
Lees ook:Theatertour ‘Bob de Bouwer’
Lees ook:Jeroen Phaff wordt tijdelijk Dikke Deur

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Repetities van start voor Thomas De Stoomlocomotief Theatertour

  1. Tonnie Vehof

    Ik wil graag het speelschema ontvangen van de theatertoer 2015 – 2016 van Thomas de Stoomlocomotief
    Hartelijk dank voor toezending.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>