Rubriek: Audities

Oproepen audities

KINDERAUDITIE! Efteling Theaterproducties zoekt kinderen voor nieuwe show CARO

De Efteling brengt een nieuwe show op de planken van haar theater: CARO. CARO wordt een visueel spektakel vol humor, dans, muziek en acrobatiek voor de hele familie. Met deze productie slaat de Efteling een nieuwe weg in, die mooi aansluit bij haar internationale ambities. De theatershow bezorgt iedere bezoeker, van welke nationaliteit dan ook,

Lees verder...

Audities: Nieuwe musical van STENT Producties

STENT Producties organiseert voor de opvolger van de musical Voor alles een eerste keer audities. Het gaat om de eerste landelijke tourproductie van de producent. De regie is in handen van William Spaaij en het script wordt geschreven door Dick van den Heuvel.

Lees verder...

AUDITIE: Van Hoorne Entertainment weer op zoek naar ambitieus en enthousiast musicaltalent!

Audities stageplaatsen 2018-2019 Voor het theaterseizoen 2018-2019 is Van Hoorne Entertainment op zoek naar enthousiaste musicalacteurs, zangers, poppenspelers en skin-actors. Dus, ben jij zoekende naar inspirerende stage? Meld je dan aan voor de audities! Het komende seizoen presenteert Van Hoorne Entertainment een viertal compleet nieuwe producties:

Lees verder...

Audities: Studio 100 zoekt acteurs & figuranten voor spektakel-musical 40-45

De voorbereidingen voor de spektakel-musical 40-45 zijn momenteel in volle gang. Het wordt de opvolger van de succesproductie 14-18, waar meer dan 335.000 bezoekers naar kwamen kijken. Nadat in juni reeds de hoofdcast werd voorgesteld voor dit prestigieuze project, is Studio 100 nu op zoek naar acteurs voor het ensemble en naar figuranten. In dit totaalspektakel

Lees verder...

AVROTROS houdt audities voor nieuw musical programma

Voor een nieuw musical programma is AVROTROS op zoek naar musicaltalenten tussen de 11 en 15 jaar. Lijkt het jou leuk om kans te maken op een van de hoofdrollen in een nieuwe, muzikale televisieserie? Meld je dan snel aan!

Lees verder...

Acteurs gezocht voor ‘Fataal’

Homemade Productions maakt aan het eind van seizoen 2017-2018 de voorstelling “Fataal” naar de gelijknamige bioscoopfilm van Jesse Bleekemolen naar een script van Dick van den Heuvel uit 2016.

Lees verder...

Audities Sunset Boulevard (Duin- en Bollenstreek)

Ben jij man of vrouw in de regio Duin- en Bollenstreek tussen 18-70 jaar?  Lijkt het je leuk om te acteren en zingen? We bieden je de kans om mee te doen aan het prachtige Sunset Boulevard dat te zien zal zijn in mei 2017 te Noordwijk.

Lees verder...

Extra jongens audities voor de rol van Ciske De Rat

Ciske de Rat – de Musical, gebaseerd op de trilogie van Piet Bakker, behoort tot het Nederlandse cultuurgoed. De musical vertelt het beroemde verhaal, maar laat ook zien hoe het Ciske vergaat als volwassen man. De belevenissen van Cis de Man, gespeeld door Danny de Munk is door de musical heen geweven en geeft een

Lees verder...