Rubriek: Audities

Oproepen audities

Audities: Nieuwe musical van STENT Producties

STENT Producties organiseert voor de opvolger van de musical Voor alles een eerste keer audities. Het gaat om de eerste landelijke tourproductie van de producent. De regie is in handen van William Spaaij en het script wordt geschreven door Dick van den Heuvel.

Lees verder...

AUDITIE: Van Hoorne Entertainment weer op zoek naar ambitieus en enthousiast musicaltalent!

Audities stageplaatsen 2018-2019 Voor het theaterseizoen 2018-2019 is Van Hoorne Entertainment op zoek naar enthousiaste musicalacteurs, zangers, poppenspelers en skin-actors. Dus, ben jij zoekende naar inspirerende stage? Meld je dan aan voor de audities! Het komende seizoen presenteert Van Hoorne Entertainment een viertal compleet nieuwe producties:

Lees verder...

Audities: Studio 100 zoekt acteurs & figuranten voor spektakel-musical 40-45

De voorbereidingen voor de spektakel-musical 40-45 zijn momenteel in volle gang. Het wordt de opvolger van de succesproductie 14-18, waar meer dan 335.000 bezoekers naar kwamen kijken. Nadat in juni reeds de hoofdcast werd voorgesteld voor dit prestigieuze project, is Studio 100 nu op zoek naar acteurs voor het ensemble en naar figuranten. In dit totaalspektakel

Lees verder...

AVROTROS houdt audities voor nieuw musical programma

Voor een nieuw musical programma is AVROTROS op zoek naar musicaltalenten tussen de 11 en 15 jaar. Lijkt het jou leuk om kans te maken op een van de hoofdrollen in een nieuwe, muzikale televisieserie? Meld je dan snel aan!

Lees verder...

Acteurs gezocht voor ‘Fataal’

Homemade Productions maakt aan het eind van seizoen 2017-2018 de voorstelling “Fataal” naar de gelijknamige bioscoopfilm van Jesse Bleekemolen naar een script van Dick van den Heuvel uit 2016.

Lees verder...

Audities Sunset Boulevard (Duin- en Bollenstreek)

Ben jij man of vrouw in de regio Duin- en Bollenstreek tussen 18-70 jaar?  Lijkt het je leuk om te acteren en zingen? We bieden je de kans om mee te doen aan het prachtige Sunset Boulevard dat te zien zal zijn in mei 2017 te Noordwijk.

Lees verder...

Extra jongens audities voor de rol van Ciske De Rat

Ciske de Rat – de Musical, gebaseerd op de trilogie van Piet Bakker, behoort tot het Nederlandse cultuurgoed. De musical vertelt het beroemde verhaal, maar laat ook zien hoe het Ciske vergaat als volwassen man. De belevenissen van Cis de Man, gespeeld door Danny de Munk is door de musical heen geweven en geeft een

Lees verder...

Audities Stage Entertainment Ciske de Rat

BEN JIJ EEN SCHOFFIE OM VAN TE HOUWE? JONGENS AUDITIES  VOOR DE ROL VAN  CISKE DE RAT GEZOCHT: Voor de rol van Ciske zoeken we jongens die naast zang-, en acteertalent beschikken over een gezonde dosis Amsterdamse zelfverzekerdheid maar ook weten te ontroeren. Vereisten: Leeftijd tussen de 8 en 11 jaar, met een maximale lengte

Lees verder...

Efteling zoekt bijna 200 extra kinderen voor gastrol in musical Pinokkio

Na een succesvolle reeks wordt de speelperiode van de sprookjesmusical Pinokkio verlengd. Het Italiaanse sprookje over de ondeugende houten pop zal ook nog in maart 2016 te zien zijn in het Efteling Theater. Elke voorstellingsdag spelen maar liefst 30 nieuwe kinderen eenmalig een gastrol in de musical. Inmiddels hebben 1300 kinderen een unieke gastrol gekregen.

Lees verder...