Tommie Christiaan spreekt stem Pieter Konijn in

Tommie ChristiaanIn de Nederlandse versie van de bioscoopfilm van Pieter Konijn leent Tommie Christiaan zijn stem aan het hoofdpersonage. Ook Do, OG3NE, Jan Versteegh en Roué Verveer nemen stemmen voor hun rekening.

Universal Pictures maakte donderdag de Nederlandse stemmencast van de live-action animatiefilm bekend. Dit is een verfilming van Beatrix Potters verhaal over het ondeugende konijntje. In de originele versie worden de stemmen ingesproken door onder meer Domhnall Gleeson, Rose Byrne, James Corden en Margot Robbie.

In de film strijden Pieter Konijn en boerderij-eigenaar Verhoef om de moestuin en proberen ze allebei in de smaak te vallen bij hun buurvrouw Bea. Pieter Konijn gaat 23 maart in voorpremière. Bijna een week later is Tommie Christiaan live op tv te zien in de rol van Jezus in het paasverhaal The Passion.

Lees ook:On Your Feet: Speelschema Jim & Tommie (december)
Lees ook:Tommie Christiaan en Michelle Splietelhof verliefd
Lees ook:CD voor Nederlandse cast High School Musical
Lees ook:‘A Man Of No Importance’ te zien in Amersfoort
Lees ook:Chatten met Tommie Christiaan op 21 april

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>