Martin van Waardenberg inderdaad in ‘Herinnert U Zich Deze Nog?!’

Martin van Waardenberg gaat de komende tijd inderdaad de rol van dj Rob Out spelen in de musical Herinnert U Zich Deze Nog?! van Harry Kies Theaterprodukties. Dit heeft de producent vandaag laten weten. Eerder werd al duidelijk dat er gesprekken waren met de acteur/cabaretier toen Lange Frans de musical verliet.

In de musical wordt terug gekeken op de hoogtijdagen van de roemruchte zeezender Veronica. In een unieke vorm van musical, komedie en radio-on-stage neemt de productie de luisteraars van toen en nu mee terug naar de jaren ’60 en ’70.

Martin van Waardenberg is bekend door zijn theaterprogramma’s met Wilfried de Jong als het duo Waardenberg en de Jong. Daarnaast speelde hij onder andere in de serie Loenatik de hoofdrol van ‘de majoor’ en in Sesamstraat de rol van Buurman Baasje. Hij schreef en speelde Klein Holland en was te zien in de televisieserie Nieuwe Ouders. Hij speelde een hoofdrol in de musical De Snoepwinkel van Zevensloten van Jeugdtheater Hofplein en regisseerde diverse theatervoorstellingen. Ook was Martin jaren lang te zien in de reclamespots van Gamma, samen met John Buijsman.

De cast bestaat naast Martin uit Richard Groenendijk, Annick Boer, Ruben Lürsen, Thijs Steenkamp en Mylene d’Anjou. Het script is geschreven door Dick van den Heuvel. Fons Merkies neemt het muzikale gedeelte van Herinnert U Zich Deze Nog?! voor zijn rekening. De voorstelling gaat 14 februari 2011 in première in het oude Luxor Theater te Rotterdam.

Lees ook:‘Martin van Waardenberg vervangt Lange Frans’
Lees ook:Richard Groenendijk in ‘Herinnert U zich deze nog?!’
Lees ook:Herinnert U Zich Deze Nog?! in première
Lees ook:Dit is Veronicaaaaaa!
Lees ook:Annick Boer in musical ‘Herinnert u zich deze nog?!’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>