Tim Driesen hoofdrol in Vlaamse We Will Rock You

Vanaf 25 augustus 2011 zal de Vlaamse musicalacteur Tim Driesen een van de meest felbegeerde musicalrollen aller tijden gaan vertolken, wanneer hij als Galileo zijn opwachting maakt in de Vlaamse versie van de wereldwijd succesvolle rockshow We Will Rock You.

Het jonge ‘multitalent’ Tim Driesen boekte de afgelopen jaren niet alleen talloze successen in eigen land, maar maakte bovenal een droomcarrière in het musicalmekka van Europa, het Londense West End. Zo was hij in Engeland ondermeer te zien in de West End musical Never Forget (gebaseerd op muziek van de popgroep Take That), Jet Set Go, Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat en Mamma Mia!.

In België won hij recentelijk nog een VMP Award voor de vertolking van zijn rol in Notre Dame de Paris. Naast Tim Driesen wordt de Vlaamse cast aangevuld met Goele De Raedt voor de rol van Killer Queen en Karel Deruwe voor de vertolking van de rol van DJ.


Lees ook:Hoofdrol voor Tim Driesen in UK tour Jersey Boys
Lees ook:Nederlandse Jersey Boy Tim Driesen naar West End voor de rol van Frankie Valli
Lees ook:Première ‘We Will Rock You’ in Antwerpen
Lees ook:Gareth Gates wordt nieuwe Joseph
Lees ook:Tim Driessen op West End Live

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>