‘Droomvlucht’ krijgt toch nieuwe elfenkoning Oberon!

Zoals we al eerder hebben aangegeven is Hugo Haenen getroffen door een virale hersenontsteking. Hij maakt het naar omstandigheden goed en is inmiddels ontslagen uit het ziekenhuis. Helaas is hij niet op tijd genezen om zijn rol als elfenkoning Oberon op tijd weer op te kunnen pakken om de première van Droomvlucht te spelen op 9 oktober aanstaande in het Eftelingtheater. Christo van Klaveren gaat de rol van Hugo Haenen tijdelijk overnemen. Hij speelde acht jaar bij het NNT in Groningen in tientallen stukken waaronder:  Total Loss, Midzomernachtsdroom, Importance of Being Earnest, De Storm, Reidans, Platonov, Kunst, Othello en Wilhelmina. Daarnaast speelde hij mee in de musicals  Koning van Katoren, 3 Musketiers en Crazy For You.

De musical Droomvlucht vertelt het wonderlijke verhaal van het meisje Lila, dat zich vergeten voelt in het drukke bestaan van haar ouders. Wanneer Lila bij haar oma logeert, start een betoverende reis naar een wereld die alleen in dromen kan bestaan. Een sprookjesachtig avontuur waaruit je niet meer wilt ontwaken, waarin elfen en trollen echt bestaan en waar dromen werkelijkheid worden zolang je er in durft te geloven.

Lees ook:Nieuwe elfenkoning Oberon voor musical ‘Droomvlucht’?
Lees ook:Musical ‘Droomvlucht’ twee maanden verlengd
Lees ook:De musical ‘Droomvlucht’ stopt definitief
Lees ook:111 Elfjes in de Efteling
Lees ook:Kaartverkoop musical Droomvlucht al van start

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>