Hans Hoes wordt Ramses

Op 1 december 2011 gaat de musical ‘Ramses’ in première in de Koninklijke Schouwburg in Den Haag. Het is dan precies 2 jaar geleden dat Ramses Shaffy overleed, de gelijknamige musical is gebaseerd op zijn leven.
Eerder berichtte wij al dat Tom Jansen de rol van ‘oude’ Ramses Shaffy zou vertolken maar nu blijkt dat hij dit om gezondheidsredenen niet kan doen. Producent Albert Verlinde maakte bekend dat vanaf 19 november, als de speelperiode begint, de rol zal worden overgenomen door acteur Hans Hoes. Je ziet de zwerftocht van de jonge Ramses door Amsterdam, op zoek naar liefde, die hij uiteindelijk vindt in levenspartner Joop Admiraal (gespeeld door Thomas Cammaert) en zielsverwant Liesbeth List (gespeeld door Cindy Bell). Lidewij Benus kruipt in de huid van zijn goede vriendin Edith.

William Spaaij zal Ramses in zijn jonge jaren spelen. Het script van de musical is momenteel ontwikkeld door Dick van den Heuvel die ook het toneelstuk De gelukkige huisvrouw bewerkte. De regie is in handen van Peter de Baan en Liesbeth List zelf is ook nauw betrokken als artistiek adviseur.

Voor meer informatie over deze bijzondere musical kun je de website bezoeken: www.musicalramses.nl/

Lees ook:Noortje Herlaar speelt Liesbeth List
Lees ook:Cindy Bell wordt Liesbeth List
Lees ook:William Spaaij wordt Ramses Shaffy
Lees ook:Liesbeth List voor de laatste keer als Piaf in het oude Luxor
Lees ook:‘Ramses’ vandaag, op sterfdag Ramses Shaffy, in première

1 Reacties // Reageer

One thought on “Hans Hoes wordt Ramses

  1. Paul

    Als je zijn foto ziet, herken je Ramses al! Wat lijkt die man op hem.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>