Kim-Lian wordt Prinses Fiona in ‘Shrek’

Vanaf oktober zal actrice Kim-Lian van der Meij in het Amsterdamse RAI Theater te zien zijn als prinses Fiona in de musical Shrek. Dit maakt Albert Verlinde Entertainment, dat dit jaar de exclusieve rechten van deze productie in handen wist te krijgen, bekend.

Vooralsnog is niet zeker wie van der Meij’s tegenspeler wordt in het internationaal veelgeprezen stuk. Daarover zal maandag 2 april duidelijkheid komen als de naam van de vertolker van Shrek in RTL Boulevard wordt onthuld.

Kim-Lian van der Meij en Albert Verlinde Entertainment kennen een rijke en succesvolle geschiedenis. Van der Meij vervulde eerder al glansrollen in producties als Doe Maar, Legally Blonde en het meest recent in Daddy Cool. Ondanks de ruime ervaring waar Van der Meij (31) op kan bogen, vormt het neerzetten van prinses Fiona voor haar een grote uitdaging. “Het bijzondere is dat ik ditmaal een dubbelrol speel. ‘Overdag’ ben ik een prinses met alle heerlijke bijkomstigheden, maar ’s nachts verander ik in een soort monster. Dat allebei op een goede manier neerzetten wordt nog een hele klus, maar ik ga er helemaal voor. De humor in Shrek is ook iets waar ik heel erg naar uitkijk en waar ik veel van mezelf in kwijt kan.

Producent Albert Verlinde is opgetogen over het feit dat Van der Meij bereid is gevonden de dubbelrol voor haar  rekening te nemen. “Ze is geknipt voor deze rol, zo bleek wel bij haar auditie. Daarbij zie ik Kim-Lian in elke productie weer beter worden. Ik kan niet wachten om haar in dit spektakel te zien.”

De exclusieve voorverkoop van Shrek de Musical start aanstaande maandag om 09.00 uur via diverse kanalen van de ANWB. Gedurende drie weken krijgen ANWB-leden de unieke mogelijkheid om de allereerste kaarten voor Shrek de Musical te bemachtigen tegen het laagste tarief. Na deze streng gelimiteerde periode, start de algemene kaartverkoop.

Meer informatie: www.shrekdemusical.nl en www.anwb.nl

Foto: Angel Mulder

Lees ook:William Spaaij wordt Shrek!
Lees ook:Shrek de Musical vanaf oktober 2012 in het RAI Theater
Lees ook:Video: Kim-Lian boert er op los
Lees ook:Marcel Visscher heeft rol in ‘Shrek de Musical’
Lees ook:Jamai Loman wordt Heer Farquaad in Shrek de Musical

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>