Deel van cast Dik Trom bekend

Op de website van het Zaantheater worden een aantal namen genoemd die in de nieuwe musical Dik Trom gaan spelen van Rick Engelkes Producties.
Hoewel nog niet bekend is welke rol zij precies gaan spelen worden onder andere Simon Zwiers, Margreet Boersbroek, Eline Schmidt en Remco Sietsema genoemd.
Een aantal namen van de cast waren al eerder bekend gemaakt. Casper van Hensbergen (Buikie in de musical Kruimeltje) kruipt in de rol van Dik Trom.
Vera Mann (Mama Mia, Kantje Boord) is te zien als de nare stiefmoeder van Nelly, Mevrouw Schimmelpenninck en Ara Halici (Ja zuster nee zuster, Cabaret, Gebak van Krul) als de verbazingwekkende Max de Magiër. Ook is Joes Brauers (hoofdrolspeler Kruimeltje) te zien in deze nieuwe musical als “etter” Karel Kruipstra.

Dik Trom werd meer dan een eeuw geleden bedacht door Cornelis Kieviet. Dik Trom is een ondeugend en dik kind maar wel met het hart op de juiste plek. Ruim een jaar geleden beleefde Dik Trom zijn eerste film‐avontuur in een uiterst succesvolle speelfilm.

De musical gaat over het jongetje Dik Trom. Dik is verliefd op de blinde Nelly. Hij begint een circus om geld op te halen en zo een operatie te kunnen betalen om Nelly weer te laten zien. Mevrouw Schimmelpenninck werkt hem helaas tegen, maar gelukkig krijgt hij hulp van Max de Magiër en het komische duo Harry & Barry. De vraag is of het Dik gaat lukken en of Nelly hem nog net zo leuk vindt als zij eenmaal weer kan zien…

Creatives
Regie: Dick van den Heuvel
Script en liedteksten: Allard Blom
Muziek: Fons Merkies
Decorontwerp: Arno Bremers
Kostuumontwerp: Regina Rorije

De eigentijdse musical beleeft op zondag 9 december 2012 zijn première in Schouwburg Amstelveen en tourt langs meer dan 60 theaters en met ruim 100 voorstellingen door het hele land.

Lees ook:Cast bekend van musical Klaas Vaak
Lees ook:Rick Engelkes Producties op zoek naar Dik Trom
Lees ook:Wat vonden de BN’ers van Ja Zuster, Nee Zuster?
Lees ook:Carmen Danen in ‘Kruimeltje’
Lees ook:Ara Halici en Daphne Flint in ‘Alles of Iets’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>