Kim-Lian van der Meij zwanger van derde kindje

Musicalster Kim-Lian van der Meij is zwanger, ze verwacht haar derde kind in juli. Kim-Lian heeft samen met de Zweedse producent Daniël Gibson al een dochter, Ronja (4) en een zoontje, William (2). “Deze derde is hartstikke gepland en welkom”, zegt de presentatrice in De Telegraaf.“Ik kom zelf uit een gezin van drie, ik heb twee zusjes. Zelf had ik ook altijd al het idee om een groot gezin te stichten. Die wens gaat nu in vervulling. Of er hierna nog een kindje komt, durf ik niet te voorspellen.”

Kim-Lian, die momenteel in de musical Shrek de rol van prinses Fiona speelt, had de laatste tijd moeite om haar zwangerschap te verbergen. “Mijn pak komt steeds een beetje strakker te zitten. En dat al na drie maanden!”, zegt ze. “Ook was het lastig uit te leggen aan collega’s dat ik me niet zo lekker voelde en behoefte had aan meer rust tussendoor.”

Kim-Lian is van plan om in Zweden, het geboorteland van haar man, te bevallen. “Daar zijn ook Ronja en William geboren. Omdat ik zo vertrouwd ben met het ziekenhuis daar verblijven we tegen de uitgerekende datum in het huisje dat we in Zweden hebben. Dan kan ik in alle rust en anonimiteit bevallen en de kraamtijd beleven.”

Foto: Angel Mulder

Lees ook:Kim-Lian van der Meij bevallen van zoon
Lees ook:Kim-Lian is mama geworden!
Lees ook:Kim-Lian van der Meij bevallen van zoontje!
Lees ook:Kim-Lian weer zwanger!
Lees ook:Kim-Lian gaat in Zweden wonen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>