Mathijs Pater en Roman van der Werff in Jersey Boys

Jersey BoysMathijs Pater en Roman van der Werff zijn vanaf september naast René van Kooten te zien in de musical Jersey Boys. Dit maakte Joop van den Ende Theaterproducties vandaag bekend.

Mathijs wordt dance captain en neemt onder andere de ensemble rol van Norm Waxman op zich.
Mathijs was eerder te zien in musicals als Miss Saigon, Joseph and the Technicolor Dreamcoat, Mary Poppins en Aspects of Love.

Roman is swing en understudy voor de rol van Tommy DeVito die door René van Kooten gespeeld zal worden.
Roman is onder meer bekend van musicals als Saturday Night Fever, Zorro, Petticoat, Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat, High School Musical, Hair – De Musical, Boléro en Aspects of Love.

De wereldwijde musicalhit Jersey Boys vertelt het ware verhaal van één van ’s werelds meest succesvolle bands: Frankie Valli & The Four Seasons, met de onvergetelijke en tijdloze hits als Beggin’, Oh What a Night, Can’t Take My Eyes Off You, Sherry en Big Girls Don’t Cry.

Jersey Boys
In 1962 kunnen vier jongens uit New Jersey drie dingen doen met hun leven: soldaat worden, in zaken gaan die het daglicht niet kunnen verdragen of… een ster worden. Ze kiezen voor het laatste en die droom wordt waarheid, zonder op te geven of te vergeten waar ze vandaan komen. De vier jongens uit arbeidersgezinnen in New Jersey vonden hun eigen unieke muzikale geluid uit, haalden hiermee de Rock’ n Roll Hall of Fame en verkochten meer dan 100 miljoen platen. De internationaal gelauwerde voorstelling kenmerkt zich door de enorme vaart waarin het boeiende leven van de bandleden met alle ups en downs de revue passeert. Strakke choreografie, ontroerende scenes en swingende muziek, Jersey Boys heeft het allemaal. De musical is één grote aaneenschakeling van ‘classic’ wereldhits.

Jersey Boys is de opvolger van Disney’s The Little Mermaid en vanaf september 2013 exclusief te zien in het Beatrix Theater Utrecht.

Lees ook:Definitieve cast bekend van Jersey Boys
Lees ook:René van Kooten hoofdrol in Jersey Boys
Lees ook:Mathijs Pater wordt understudy Joseph
Lees ook:Cast Jersey Boys compleet met Hugo Haenen
Lees ook:Hoofdrol voor Tim Driesen in UK tour Jersey Boys

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Mathijs Pater en Roman van der Werff in Jersey Boys

  1. Anne marie

    Hoop dat dit niet allemaal in het nederlands vertaald wordt,heb de musical in NY gezien de vaart zit niet alleen in de nummers maar ook het lekkere platte italian accent

      /   Reply  / 
  2. Redactie Auteur

    Hi Anne Marie,

    De liedjes worden voornamelijk origineel gezongen en worden dus niet vertaald naar het Nederlands!

    - Redactie

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>