Christopher Walken speelt maffiabaas Angelo ‘Gyp’ DeCarlo in filmversie ‘Jersey Boys’

Christopher_WalkenChristopher Walken gaat een rol spelen in de filmversie  van de musical Jersey Boys. Hij gaat maffiabaas Angelo ‘Gyp’ DeCarlo spelen.

Christopher Walken speelde al eerder in filmmusicals zoals Hairspray en Pennies From Heaven. Christopher heeft in meer dan 100 films gespeeld maar is ook een zeer goede tapdanser. De video van Fat Boy Slim – Weapon Of Choice won zelfs 6 MTV Awards en werd tot Beste Videoclip Aller Tijden uitgeroepen door het Britse kanaal VH1.

Eerder maakte wij al bekend dat Clint Eastwood de film zal gaan regisseren. Er worden audities gehouden waaraan musicalacteurs kunnen meedoen. Er bestaat dus een grote kans dat we in de film acteurs terug gaan zien die ook in de theaterversie hebben gespeeld.
De opnames gaan in september van start in Los Angeles, het is nog niet bekend wanneer de film in de bioscoop te zien zal zijn.

De wereldwijde musicalhit Jersey Boys vertelt het ware verhaal van één van ’s werelds meest succesvolle bands: Frankie Valli & The Four Seasons, met de onvergetelijke en tijdloze hits als Beggin’, Oh What a Night, Can’t Take My Eyes Off You, Sherry en Big Girls Don’t Cry.

De Nederlandse musicalversie gaat in september van dit jaar in première in het Beatrixtheater in Utrecht. Onder andere René van Kooten en Tim Driessen spelen hierin de hoofdrollen.

Lees ook:Eerste twee try-out voorstellingen Jersey Boys geannuleerd
Lees ook:Jersey Boys wordt verfilmd
Lees ook:Definitieve cast bekend van Jersey Boys
Lees ook:Cast Jersey Boys compleet met Hugo Haenen
Lees ook:René van Kooten hoofdrol in Jersey Boys

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>