Noortje Herlaar speelt rol in nieuwste DeLaMar toneelproductie Vaslav

NH - foto: Angel MulderNoortje Herlaar gaat in de nieuwste DeLaMar toneelproductie Vaslav spelen. Vaslav vertelt het waargebeurde verhaal van de wereldberoemde balletdanser Vaslav Nijinski, die verstrikt raakt in de machtsstrijd tussen de twee grote liefdes van zijn leven.

Op verzoek van DeLaMar Producties bewerkte succesauteur Arthur Japin speciaal voor Jeroen Krabbé zijn bestseller Vaslav, waarvan honderdduizenden exemplaren zijn verkocht

Het verhaal
De grote impresario Diaghilev, leider van de internationaal befaamde Ballets Russes, reist aan het einde van de Eerste Wereldoorlog naar Zwitserland in de hoop zich met de legendarische danser Vaslav Nijinski te verzoenen. Vaslav zal hier na jaren weer voor het eerst optreden. Maar dan vindt Diaghilev de echtgenote van Vaslav, Romola dwars op zijn pad. Tussen hen ontbrandt een machtsstrijd die hun leven en dat van iedereen om hen heen voorgoed verandert. Lukt het Vaslav te ontsnappen aan de verstikkende jaloezie van Romola en de eerzucht van Diaghilev?

Cast & Creatives
Jeroen Krabbé (Sergej Diaghilev)
Maarten Heijmans (Vaslav Nijinski)
Noortje Herlaar (Romola Nijinski)
Beppie Melissen (Emilia Markus)
Floris Verkerk (Peter)
Hanne Arendzen (Lise)

Tekst: Arthur Japin
Regie: Paul Eenens
Decor: Lez Brotherston
Kostuums: Yan Tax
Licht: Uri Rapaport

Vaslav gaat op 16 maart 2014 in première in het DeLaMar Theater in Amsterdam en zal daar tot en met 30 april exclusief te zien zijn.

Lees ook:Noortje Herlaar speelt Liesbeth List
Lees ook:Noortje Herlaar wint prijs
Lees ook:Noortje Herlaar niet in de film ‘Het Bombardement’
Lees ook:Mary Poppins poster hangt bij het Circustheater
Lees ook:Noortje Herlaar rol in tv-serie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>