Nieuwjaarspresentatie Tim Koldenhof in Schouwburg Orpheus

TK slotGisteravond werd in Schouwburg Orpheus in Apeldoon het nieuwe seizoen van Tim Koldenhof Producties gepresenteerd. In deze nieuwjaarspresentatie lieten jonge musicalsterren in de dop hun kunsten zien, aangevuld met bekende sterren zoals o.a. Cindy Bell en Vincent de Lusenet, cabaretier Pepijn Schoneveld, cast van Afblijven en een sneak preview van een nieuwe tv-serie. Deze spetterende avond werd begeleid door Joji Na.

De avond werd geopend door de 17-jarige Josanne. Ze deed zogenaamd auditie en zong ondanks haar jonge P1090346 (500x375)leeftijd de sterren van de hemel. Het is knap om in je eentje de show te openen voor 1.200 man publiek.

Regelmatig worden er workshops in Apeldoorn gegeven door bekende musicalartiesten. Cindy Bell (Sonneveld) heeft gisteren ook al in het Orpheus op de bühne gestaan met een workshop, de workshop van  Vincent de Lusenet (Petticoat, The Full Monty) is in februari te volgen. Beide waren gisteren ook aanwezig waar Cindy een lied zong uit de musical Sonneveld. Vincent zong  ‘ik heb je lief’ van Paul de Leeuw.

Davy Gomez, die momenteel Micky speelt in De Kleine Blonde Dood, komt zelf ook uit Apeldoorn. Hij mocht P1090356 (500x375)daarom ook niet ontbreken op deze avond. Hij bracht een ode aan Michael Jackson met het lied ‘Ben’ waarna een medley van bekende nummers van Jackson volgde gezongen door een aantal kids. Dat deze kinderen tussen de 10 en 14 jaar zijn, is niet altijd te horen, ze zijn de zenuwen aardig de baas. Ze staan daar als bijna volleerde musicalsterren niet de minste nummers te zingen uit de musicals The Wizard of Oz, Wicked en Aida.

De show werd afgewisseld met een voorproefje van de nieuwe musical Afblijven die pas afgelopen zaterdag haar eerste try-out heeft beleefd en eind deze maand in première gaat. Daarnaast werd een stukje getoond van een nieuwe tv-serie met Joji Na, Nils Verkooijen en Vajen van den Bosch. De serie gaat over een uitzendbureau die zorgt voor bijbaantjes voor jongeren. Maar of dat helemaal goed gaat?

Naast alle zang en dans was er ook ruimte voor het trainen van de lachspieren. Cabaretier Pepijn Schoneveld kwam zijn show ‘Mijnheer Jongetje’ promoten. Brutaal, grappig en scherp is deze mijnheer van boven en jongetje van beneden. Zen in de apotheek en ‘that’s the way it rolls, babes’ om teleurstellingen te verbergen gaven het publiek de slappe lach.

P1090378 (500x375)De avond werd swingend afgesloten door het trio Gitty Pregers (Lion King), Peggy Sandaal (Aida) en Laurie Reijs (Saturday Night Fever) met hun medley van bekende hits o.a. uit de jaren 70. Het publiek stond massaal op bij het horen van de eerste klanken.

Kortom een mooie avond met oud en nieuw talent.

Lees ook:Vernieuwde editie van Sonneveld de musical terug in DeLaMar
Lees ook:200ste voorstelling voor Sonneveld in DeLaMar
Lees ook:Musicalsterren geven workshops in Apeldoorn
Lees ook:Gouden plaat Sonneveld voor Tony Neef voor vertolking in musical
Lees ook:William Spaaij vanavond weer in Sonneveld

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>