Anouk Maas in Beste Zangers van Nederland

AnoukMaasIn het nieuwe seizoen van Beste Zangers van Nederland zal musicalster Anouk Maas (Flashdance, The Sound of Music) ook te zien zijn. Zes Nederlandse zangers/zangeressen reizen af naar zonnig Ibiza. Onder leiding van Jan Smit strijden zij om de titel Beste zanger van Nederland. Naast Anouk zijn ook Do van Hulst,  Jan Keizer, Julia Zahra, Frans Duijts, Martin Buitenhuis en Lange Frans te zien.

Iedere aflevering gaat één van de zangers op zoek naar zijn of haar ideale vervanger. Ze zingen elkaars repertoire en laten zich zo van een verrassende muzikale kant zien en zingen nummers die je misschien niet zo snel zou verwachten. Wie weet de anderen tot tranen toe te roeren en verrast het meest met zijn eigen versie van een nummer van een ander? En wie mag zich uiteindelijk de Beste Zanger van Nederland noemen?

De Beste Zangers van Nederland is vanaf 13 juni wekelijks te zien bij AVROTROS op NPO1.

Lees ook:Video: Freek Bartels zingt Shangri-La in Beste Zangers van NL
Lees ook:Marijn Brouwers eert Charles Aznavour in Concertgebouw
Lees ook:Martijn Fischer en Chantal Janzen in ‘Holland Zingt Hazes’
Lees ook:Tarzan zoekt zangers en dansers
Lees ook:DE GROTE DRIE ♀: Adele Bloemendaal, Jasperina de Jong en Conny Stuart

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>