Verlenging ‘Simone Songbook’ van Simone Kleinsma


Van november 2010 tot en met april 2011 stond de personality show Songbook van Simone Kleinsma voor volle zalen met razend enthousiaste theaterbezoekers. Vanwege de enorme belangstelling en het grote succes zijn er van 25 augustus tot en met 8 september extra voorstellingen gepland in het DeLaMar Theater in Amsterdam. Simone Kleinsma: “Fantastisch dat het Nederlandse theaterpubliek zo geweldig heeft gereageerd op mijn tweede persoonlijke theatervoorstelling Songbook. Ik verheug me nu al op de verlenging in het prachtige DeLaMar Theater.”

Songbook
Songbook
is een geheel nieuwe, stijlvolle, swingende en ontroerende personality show! Songbook geeft het publiek een kijkje in de muzikale ziel van een unieke theaterpersoonlijkheid in een eigentijdse show vol kleine liedjes en grote songs. Simone zingt, zoals alleen zij dat kan, een scala aan luisterliedjes, pop, kleinkunst, musical en pure showbizz. Met geheel persoonlijke interpretaties van bekende Nederlandse en internationale nummers èn als primeur – speciaal voor dit nieuwe programma – een voor Simone geschreven en gecomponeerd nieuw repertoire.

Lees ook:‘Simone’s songs from the heart’ op TV
Lees ook:Simone Kleinsma en Freek Bartels in ‘Next to Normal’
Lees ook:Simone Kleinsma ontvangt Johan Kaart Prijs
Lees ook:Simone Kleinsma bij Gouden Televizier-Ring Gala
Lees ook:Simone Kleinsma, Pia Douwes en Karin Bloemen maken concertreeks

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>